Съфорумчичи Рай!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Съфорумчичи Рай!

ИндексГалерияПоследни снимкиВходРегистрирайте се

Чат за смях и съфорумско настроение

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
Автор Съобщение
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

Настроение : Чат за смях и съфорумско настроение 1b3fb30b953632acdfac0e920b12f38d

Брой мнения : 272

Чат за смях и съфорумско настроение Vide
ПисанеЗаглавие: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeСъб 11 Юли - 22:14:20

Да си припомним нашите брадъри и да се посмеем : Чат за смях и съфорумско настроение 921599

САМИЕ

Говори ББ4 Съквартирантчичи Самиету...оу ...дибил с дибил ко съ надупила там ма... тва дън ти е джъмия...
- а ...нищо нищо маме....аз ъъъ
- ква мамъ мъ... бай брадър...мам....уф чай... че и аз съ обърках зърди теб...повтаръм ко праиш там
- тъй тъй бб...ам нищо...гледъм си..
- чи кво гледъш у леглоту на Вилту ма...
- ами тя номиниръна бе ма... ъъъ... бб и глеам.... глеам си... ко дъ изберъми
- чи ту момичту още ни излязлу ма пачъ с пачъ...
- а нема такъва работа ..бб щом съ нуминиръни я съм длъжна дъ и зема нещата...я виж пурутукали..уф тоя изгнил нещу ..а ша ги черпя мойти съквартиранти ...многу съм добра нъл...бънани...а не хубу така дъ съ развалят и тях шъ ги взема ама къде отиди тва ...тя ми викъ че е менте ама аз си знаам не е ментеееее... шъ лъжи тя дъртата маймуна..ох къде гу е..сложила..
Ама оууу лалугер ...стиа си мишкувълъ ми ходи в банятъ чи имъш мисийа..
- ко казъ...а не... нема съ къпя ...аз съм съ милъ с розоу водъ минълта седмиса то ми стигъ...
кой щъ мий ма глухар тъкъв...имъш къръоке...пеиш 3часъ после слагъш ей тъя каскъ и налъктници и почвъш да убикаляш с бъгиту...на зигзах пак три часъ...запомни ли...
- 3 часъ пеени и 3 часъ съ... бъхиту...а когъ шъ ям бб аз съм стара женъ..трая си пиа хапчетътъ...уф и ей тука кръкъ... мноу мъ боли шъ знайш...

Виж кво мъ... туй дън ти санаториум....шъ праш туй квот ти казвъм чи щъ изплющъ...за кво си дошла мър...само си пощиш плиткътъ...бърже в банятъ...
- отивъм...отивъм..ох ......ей децаааа мама Самие виж ко ви носи..пуртукал...Марти обили го бе мама...аре да сте живи и здрави
- абе маме тоя портокал нещо не е хубав бее...
- ъ кък тъй бе...аре то на хъризън конь зъбити не съ гледът...нъл тъй Марти...
- Иии майко Самие голяма душичка си...дай ти целуна ръката...
Говори ББ 4 ...Самие.... мисийтъ ти зъпочва сегъ...
- Ааа тук съм тука съм бб...чакъм музикътъ....ха ...тука някви конци зъ зъби ..абе я дъ ги приберъ аз.... чи шъ потряаат за нещу
Ти пак ли мишкуваш мъ пачъ с пачъ...ааааа с тюрбань .......тука ..... не........ ша съ убличеш кът Натиту ония ден и перукта...кът магистралка тъ искам...
- Гутова съм бб...аре да си жив и здрав..." ...тез червени до.....мати...... кой ги мама....."-...............Уффф..оххх...Марти...имъ ли нещу за ядене...уф напрау нямам глас ...иииии тоя бб на лудъ мъ напрай...ша знайш
ХА Ха чай чай още нищу ни си видялъъъ....
- Маме...ако искаш има сиренце доматче....
- Въй домат нещъ дъ видя...след тъя песен
-Ами има и свинску със зеленце ...ей там още малку му трябва...
- а добре мама да си жив и здрав...а... ету черпака...я малку чубричка да му сложъ...я ....ммммммммммозък ..мозък....напрау мозък...
Говори ББ мамиту ко праиш ма.....
- аааа нищу нищу ..помагъм на Мартиту....Мартеееееее мноу хубаво мама си гу сготвил...напрау мозък...мозък...ммммммм я чай пак да опитам...бб искъш ли и ти малку да опитъш ..мноу убаво...опитъй ...опитъй......
Ама яяяяяяя да го мааш тоя черпак мъ мухъл с мухъл....како си съ завъртяла укулу тъя тенджеръ кату гладен котърак...да слааш каскатъ дън я сложъ аз...шъ черпи...бб тука
- саму малку ощи бб и тръгвам...молта...Остъй тенджертъ намира ма чумпил с чумпил...
- Ох ...я да видя какво стана сега със зеленцето....а...ама къдеееее тенджерата бе хорааааа...бай брадъъъър ти виждаш всичкуууу къдееее
Говори ББ4 Мамитуу... да спре да обикаля с тенджърта щот половинътъ вече е изляла...чуаш ли ма пача с пачаааа...
- Само още идин час и съм гутова бб...
- Ама върни ...тенджерата ... бе мамеееееее
- Немогъъъъ Мартииииииии.... аку спръъъъъ мисийтъ шъ ми е неуспешнъъъъъъ....да си жив и здрааааав...мойтууу момчееее..
-Абе остъй мамету намира бе .... еейййй шъ караш възрастната жена сега да става ...какво си се развикъл ...за една тенджера ли си...
- ...Абе вътрееее е зелето бе хорааааааа.... и свинскутуууу..... не разбирате лииииииииии

:lol!: :lol!: :lol!:

Последната промяна е направена от Rylai Vincentia на Пон 13 Юли - 3:46:29; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
https://hawairai.bulgarianforum.net
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

Настроение : Чат за смях и съфорумско настроение 1b3fb30b953632acdfac0e920b12f38d

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeНед 12 Юли - 18:07:59

Вип Финал

Гувори БББ3 всички,казах всички Съквартирантчиче...Софке...ади мъ джанъм обърни малку внимание стигъ с тия каракондужули,тю каква жина беее...
- Ъ да Бай шефе ..ъ да да,слушъм слушъм...
Шъ слушъш я дън тъ накаръм нон стоуп ми пееш..
- ъ коя песен искъш щи изпея Шефе...
Чай...чай малку...тюю тва пък дън му кажеш...орта на придавъни сутрин ни пеят ,щот ни съ разпяли тя когъ я барниш се гутова..
- ъхъ..ам нямъ прублем саму казваш и почвъм..." Ти си бурята в сърцетууу миииии"...
Мълчи ,мълчи ши има буря не еми ,цунамита...види му съ края нъ шоуту...Дньес шъ съ борити 48часъ ...най малку...ши пейти ,шъ танцувъти ши играйти "Разришенъ Любоф колкуту ви душа сакъ...ши сменями резбити../както винаги/Ицеее ни мъ гледъй лошу дън тъ изплющя дъ играеш с Тошиту..саму негу ни си минъл...нидей фърля..нидей чуаш ко ти казвъм....Всичку гу праим зъръди дицатъ...ни съ сърди ся...а бой де,а бой де

Алоу апартнатъ извикайти Милку не видити ли мумчету кък съ мъчи...е няма да извиками майка ти Пипи...и баща ти ниможи,ей ама тва дъ ней детскъ градинъ мъ пача с пача...егати рудата,егати връзкити...бегай,бегай в кухнятъ чи напрау си занимарила нищатъ там глей коулку прах е събрал плотъ...ко...Тоушку изтървал брашното кът търсил биръ....нищу ...пучисти гу...и извикъй Марийчиту ти пумагъ... тя с набиту уко мумичиту щи гледъ дубре дън не изпуснеш нещу....

Тошееее....смоук със смоук...остъй биртъ чи ду финалъ нимой тъ вдигним ....кооо...саму тя тъ държалъ нъ крака казвъш,убу цукай и бьез ноу шум...Део ни плачи мойту мумче,тоя миндил Тоушку зъ дицату гу прай с убразувателнъ цел да видът "Пу какъв начин алкухолъ е пръв приятел нъ чувекъ"...Бакалчиту Ивайлъ бържи дъ дунисе иднъ кърпичка съ избърши Деойку и дъ спре съ обиснявъ с Пипиту...Мъльчи,мъльчи нидей пали мутуреткътъ имъ времи....
Сигъ да ви кажъ....Тоушку стигъ гъ разсейвъ,щи земъ биртъ....нямъ дъ пувтурям пу 20 пъти ино и също миндили с миндили я,аз ши въ упрая ей ся кът ви изплющя кви пьесни дъ пейти...
Зъпочвъми с Ициту...ни мъ гледъй лошу...ни мъ гледъй лошу, чуаш ко ти казвъм,ей тъкъ ниможах с туй мумче да имъм комуникация...сърди ли ми съ низнам кво ставъ...Ице чуй ся...ти щи пееш писентъ "Джелем, джелем"....мноу дубра логикъ...ама туй ти съ паднъ...
Део твойтъ песен е " О Соле мио" - ти си сириозен,знам чи шъ съ справиш...
Пипитууу... за теб ноу яку пърче съм пудбрал...щи пееш ..."Мама ми купи днес ,ново тате с мерцедес".....ама нъ чист британски английски,чи напрау кът гледъм си гу забраила тоуз изик...язък поусле чи сми тъ пращъли у Английтъ...искъм тъ с две плитки,дългъ рокля ду кокълчиту....како си ми съ разкълчочилъ и ми пудрусваш задни части кът кючекчийкъ,ти си над нищата нъл тъй...Анчиту за ко съ мъчи гуркатъ тъ изучи,питъш ли я милътъ как не й съ напускъши дън тъ омаскарят тьез мискини недни,ели Бакалчиту...
Ивайлооо..чайко черна и зъ тьеб съм приготвил нещу..Ти си амбициозну мумичи и знам чи шъ съ справиш...щи напраиш идно дуетчи с Марийчиту...Ши пейти "Боят настана, тупкат сърца ни, ето ги близо наште душмани"....Ноу патриотичнъ песен кът зъ двье силни българки.Марийчитууу..слушай мъ внимателну искъм тъ въоръженъ ду зъби и дъ гледъш лошу...нямъ,нямъ дъ стреляш сакън...нямъ ми разваляти сценкътъ...Бакалъчи я искъм кату Райнъ Княгиня и дъ развявъ знамету...тоулкува пари спичели тува мумичи...просту..просту...дайти..,дайти инъ кърпичкъ чи ми съ напълнихъ очити и напрау сърцету ми съ къса кът съ сетя....

Тошиту ...чуй ся кво щи изпльоскъм... Саму ти нямъ дъ пееш...ни съ радвъй,аз поичи съ радвъм ут теб чи нямъ дъ пееш,толкува си добър чи напрау ми съ къса сърцету кът тъ слушъм и си викъм Госпуди защо толкуз многу на идни, а на други ич ама гласец и чувству зъ ритъм ни дал...мани..мани ощи ни могъ си упрая слухъ от пуследния кастинг нъ "Луд Сеир Айдъл"....чай чи пак съ утплеснъх

Ся...пунежи си от род на видни и известни българи еле дядо ти- такива речи имъши чувекъ,такъв уратур ощи съ помнят негувити дълбоки и изпълнени с чувству слува ...затуй сми ти пудгутвили с кулегътъ да изрицитиръш идно жистоку патриотичну стихчи...ама сми гу обработили мааалку за да можи да се улуви твоя съкрал и енергия и баш да ти лягъ....

Начи Учиш тува :

На Прущавъни

Ни плачи майко ни тъжи
чи станах ази смоук
и влезнъх във Випа без ракия
и сега немога да не пия
че хванах ази бирата,
бирата майко кутията
псувах на воля що мърда , не мърда
че Тоушку мило чедо да жалиш!
Но кълни майко проклинай
тоз Брадър де ме намери
дето ни пълни в склада ракия
дету красавици -пълна помия
скимтя като само ги видя
и за чашката мисля не крия!
Аз зная майко ,мил съм ти
че може млад да се пропия
но кажи какво да правя
кат си ме майко родила
със гърло,мъжко, юнашко
та сърце майко не трае
да гледа бира студена
и да не я присуша охладена.
Гледам ги тук и беснея
с разни мисии куфея
по джапанки и голи пръсти
а на лайфа ,който иска да се мръщи
Аз вече бира нарамих
и на финал се майко стягам
Там аз за мило, за драго,
за теб, за баща, за дядо
каса най малко ще изпия
пък каквото сабя покаже.
А ти ако чуеш Кънчевъ
почерпи по едно думашно
и да не съм първи в играта
тогаз,майко,не плачи
нито пък слушай хората,
дето ще кажат за мене
"Нехранимайка излезе" !
Тъжно щеш, майко, да гледаш
туй финала на Вип брадъра
и като срещнеш погледът
на мойто либе хубаво
дълбоко ще ми въздъхнат
две сърца мили за мене -
нейното, майко, чи идъ...
Ако ли, мале, майноле,
аз пък спичеля
късайти сълати пресни
и пуливайти с блага ракия
Пък сига... майко, прощавай!
Ти, либе, не ме забравяй!
Дружина тръгва, отива,
пътят е страшен, но славен:
аз може млад да се пропия..
Но... стига ми тая награда -
да каже нявга народът:
пропи се той се кауза,
за Брадъра и за дицата...

......Тюююю голема рабута съ тия мойти хора...ей раплакъхъ мъ начи....Софкееее ,стигъ мъъ,стъга плакъ и ти чи наш коулку рабута имъм...Ади дъ дам и твойтъ песньовкъ и дъ ми съ махъти ут главатъ..
Шъ изпееш "Шоуту продължавъ " нъ ония харен мустакат ....ама не Милку маааа...на тоя саму пиленцътъ му съ в акъля....Фредиту Меркюри....ама слушъй мъ внимателну...ши гу изпееш нъ сигански....а тъй праилну мъ разбра....щи приведът ...хем Пипиту щи пумогни,хем си спомни инглишъ,а ти шъ я научиш нъ сигански нъл тъй..а така...ади бегай ...бегъй чи ноу имъти дъ учити....
Уф къде си остаих питиету ...а...къде то би...ха,ей...тва българина е жив гявул ти казвъм като е жаден...Тошеее върни ми питиету чуаш ко ти казвъм,ама ко ми трябвъши да ви идвъм нъ крака съ питъм аз ами ни ви казвъх мисийти ,какту аз си знам...друг път ши дойдаа амааа нъцки...миндили с миндили я...едно питие имъх и ми гу взимахъ...тю ни съ напиха,ни съ наплюскаха...тия Випуви начи....

Чат за смях и съфорумско настроение 871748
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeСря 15 Юли - 2:56:57

радост Тук съм Тръпиииии
Trepet

Trepet

Настроение : Чат за смях и съфорумско настроение Dolf_ru_055

Брой мнения : 80
Местожителство : Кюстендил
Настроение Настроение : Наздраве!

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeСря 15 Юли - 3:32:17

☀
И аз съм тууууук
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeСря 15 Юли - 3:39:44

Тръпи вдясно където са иконите /натискаш /виж всички emoticon/ и ти излиза smilies 2
Там съм сложила и други емитиконки Чат за смях и съфорумско настроение 426160

Чат за смях и съфорумско настроение 25999

Чат за смях и съфорумско настроение 25999 Чат за смях и съфорумско настроение 25999 Чат за смях и съфорумско настроение 25999 Чат за смях и съфорумско настроение 25999

Ха добре си Дошла Чат за смях и съфорумско настроение 967541
Trepet

Trepet

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeСря 15 Юли - 3:45:20

Сига шъ ги разгадая Чат за смях и съфорумско настроение 810232
Аз мисля, да взема да сложа по питие, за добре заварила Чат за смях и съфорумско настроение 741676
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeСря 15 Юли - 3:48:41

Чат за смях и съфорумско настроение 871748 Още не съм стигнала до питиета ама и тях ще сложа ... Чат за смях и съфорумско настроение 17642
Trepet

Trepet

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeСря 15 Юли - 3:52:46

Ми хайде де, имам повод да се напия, всъщност още не знам от мъка или от радост, ама все е повод Чат за смях и съфорумско настроение 29066
ZLATNA
Модератор
Модератор
ZLATNA

Брой мнения : 96
Местожителство : Internet

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeСря 15 Юли - 5:45:43

Добър вечер радост
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeПет 17 Юли - 6:58:33

Златиииииии чуй клипа вдясно на главната страница Чат за смях и съфорумско настроение 805413 размазах се от кеф като я чух Чат за смях и съфорумско настроение 89132 Чат за смях и съфорумско настроение 935683
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeСъб 18 Юли - 5:54:39

Чат за смях и съфорумско настроение 694301 Някои хора са вече в отпускаааа Чат за смях и съфорумско настроение 426392 Чат за смях и съфорумско настроение 237202
ZLATNA
Модератор
Модератор
ZLATNA

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeСъб 18 Юли - 22:46:47

Отпуската задължително се кара в Хаваии :flower: Чат за смях и съфорумско настроение 694301
Чат за смях и съфорумско настроение 1only4wd4
☀ ☀ ☀
Trepet

Trepet

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeНед 19 Юли - 23:57:07

Чух нещо за почивки, отпуски, Хавай.... та се присламчвам и аз Чат за смях и съфорумско настроение 694301
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeПон 20 Юли - 2:09:56

Чат за смях и съфорумско настроение 762705 Оооо Трепет драго ми е... Чат за смях и съфорумско настроение 426160
Ха наздраве за добре заварила Чат за смях и съфорумско настроение 206950
Trepet

Trepet

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeПон 20 Юли - 5:04:13

Наздравееее, от здраве да не се отървете Чат за смях и съфорумско настроение 753839
ZLATNA
Модератор
Модератор
ZLATNA

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeВто 21 Юли - 18:56:23

Добър ден, здраве, здраве и пак здраве, аз решавам малко да се изпъна в рая и да си изпия кафето на голямо спокойствие Чат за смях и съфорумско настроение 694301
Чат за смях и съфорумско настроение 89dc998e7c18
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeВто 21 Юли - 19:19:48

Ха така Чат за смях и съфорумско настроение 945637 радост нека да ни е зле Чат за смях и съфорумско настроение 533261
Trepet

Trepet

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeСря 22 Юли - 16:49:22

радост радост радост
Имам си вече комп, ще умра от кеф! Знаете ли колко е страшно за човек с диагноза да е без комп, а?
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeСря 22 Юли - 17:16:12

Чат за смях и съфорумско настроение 54749 знаем,знаем Чат за смях и съфорумско настроение 241229

Добре дошла отново в света на хората с диагноза Чат за смях и съфорумско настроение 810232

Чат за смях и съфорумско настроение 967541 Чат за смях и съфорумско настроение 192547
Trepet

Trepet

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeСря 22 Юли - 17:29:53

Ох, как хубаво си е да си сред свои Чат за смях и съфорумско настроение 559796
Чат за смях и съфорумско настроение 192547
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeСря 22 Юли - 17:48:36

Чат за смях и съфорумско настроение 533261 Хайде по едно кафенце Чат за смях и съфорумско настроение 89132
Trepet

Trepet

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeСря 22 Юли - 17:54:28

Охаааа, пийвам кафенцето и заминавам на маникюр, да ми прави протеза на счупения нокът Чат за смях и съфорумско настроение 14865
Trepet

Trepet

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeСря 22 Юли - 18:01:42

Излязла ми е оценката от изпита - 4,19 Чат за смях и съфорумско настроение 785962 Никакъв шанс нямам с такава нисла оценка, мамка му, много зле съм се справила Чат за смях и съфорумско настроение 52679 Стискайте палци да успея да се шмугна поне на трето класиране Чат за смях и съфорумско настроение 57216
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeСря 22 Юли - 18:23:51

Trepet написа:
Излязла ми е оценката от изпита - 4,19 Чат за смях и съфорумско настроение 785962 Никакъв шанс нямам с такава нисла оценка, мамка му, много зле съм се справила Чат за смях и съфорумско настроение 52679 Стискайте палци да успея да се шмугна поне на трето класиране Чат за смях и съфорумско настроение 57216

Споко мило има шанс,настрой се положително Чат за смях и съфорумско настроение 989502 Чат за смях и съфорумско настроение 426160
ZLATNA
Модератор
Модератор
ZLATNA

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitimeЧет 23 Юли - 16:14:23

Чат за смях и съфорумско настроение 609488

Добро утро :flower:
Маме, това си е висока оценка :cheers:
Кефя и се! Ще те вкара като стой та гледай!!!
После ще черпиш и ще се смееш на това, че си се съмнявала в себе си, ще видиш, така ми се дава отгоре :queen:
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение Icon_minitime

Чат за смях и съфорумско настроение

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 3 Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Права за този форум: Не Можете да отговаряте на темите
Съфорумчичи Рай! :: Съфорумчичи Рай -
Free forum | Society and Culture | Misc | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии