Брой мнения : 80 Join date : 15.07.2009 Age : 43 Местожителство : Кюстендил Настроение : Наздраве!
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Чет 23 Юли - 22:28:21
Чул ви Господ, милички Аз съм болна и пазя леглото, Швеста Янос, ако може нещо венозно, че не мога да прглъщам
ZLATNA
Модератор
Брой мнения : 96 Join date : 11.07.2009 Age : 46 Местожителство : Internet
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Сря 29 Юли - 16:44:11
Добър ден Аз пия кафе, но нещо напоследък съвсем не мога да вляза в релси Надявам се да ми направите компания, поне кафето да ми е споделено с пирятели :flower:
Trepet
Настроение :
Брой мнения : 80 Join date : 15.07.2009 Age : 43 Местожителство : Кюстендил Настроение : Наздраве!
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Сря 29 Юли - 20:25:57
Златооо, дай да те нацуням Бях по задачки и съм изпуснала кафето, ама за следобедното се класирам
ZLATNA
Модератор
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Чет 30 Юли - 16:18:43
Оправи ли се маменце, отдай се напълно на летни емоции и хубаво настроение
Чакай да те разсмея БАБА НЕТКА Чатке, как си ма, какво праят децата?
БАБА ЧАТКА Аа, не съм ги чула още днес. Сутринта само си проверих пощата, ама после имах работа. Трябваше да рефрешна кочината на прасето и да изхвърля рисайкъл бин-а. Цял ден сърфирам по двора. Ама надвечер ще си пусна скайпа и ще си чатна с моите.
БАБА НЕТКА Ааа, добре ще направиш. Аз пък днес цял ден стоя на компа. Трябваше да даунлоудна ябълките от градината на двора и да максимизирам жилетката на дядото, че му е утесняла. Ама намерих едно място в нета, дека дават голи юзъри. Червих се, червих се, ама три часа ги гледах!
БАБА ЧАТКА Ауу, Нетке. Ми да ми пратиш линк у скайпа, че да ги видя и аз. От момиче гол юзър не съм виждала! Дядото вече за нищо не става. Съвсем му се е разхлопало флопито и Рамът не му стига. А да не говорим, че хард дискът му вече изобщо не е хард.
БАБА НЕТКА Ее, стига и ти. И ние вече за нищо не ставаме, Чаткеее. Даже и за спам не ставаме. Ако можех да се сейвна така както бях преди 40 години...
БАБА ЧАТКА Ще ти копи пейстна една снимка откакто бях на 25 години. Знаеш ли каква красавица бях? Без никакви бъгове! А тогава нямаше фотошоп! Сега вече и аз съм станала за рестартиране...Целият ми десктоп се е набръчкал!
БАБА НЕТКА Ауу, Чатке, ние се заприказвахме, ама аз се сетих, че имам работа. Трябва да компилирам един боб на дядото, че пак ще ми пусне намръщена емот икона. Ще ми услужиш ли с онази голямата лъжица, че моите всичките са зипирани версии?
БАБА ЧАТКА Нетке, не помниш ли, че ти я сенднах миналата седмица? Я си виж хисторито.
БАБА НЕТКА Не помня такова нещо, бе Чатке!
БАБА ЧАТКА Как така не помниш? Ти ми се логна у нас миналата седмица и ми я рикуестна.
БАБА НЕТКА Няма такова нещо!
БАБА ЧАТКА Така ли! Ти лъжкиня ли ме наричаш! Какво си позволяваш! Ууу, да ти се скапе скайпа дано!
БАБА НЕТКА Аа, така ли! Магарето ти троянски кон да стане!
БАБА ЧАТКА Уиндоуса да ти се бъгне и всички да видят какво криеш в Май Докюментс!
БАБА НЕТКА Да качиш 30 гигабайта дано. Всичките на корема и бедрата дано!
БАБА ЧАТКА Да ти се срути кочината и да ти форматира прасето!
БАБА НЕТКА Котка да ти изяде мишката!
БАБА ЧАТКА Да ти се скапе антивируса и да ти влязат червеи в ябълките!
БАБА НЕТКА Някоя невестулка да ти хакне кокошките!
БАБА ЧАТКА Да ти се скапят драйверите на мотиката и с ръце да копаеш земята!
БАБА НЕТКА Дядото ти да си ъпгрейдне хард диска и да си хване млада юзърка!
БАБА ЧАТКА Лицето ти на пиксели да стане!
БАБА НЕТКА Кучето ти на оптичен кабел да се обеси!
БАБА ЧАТКА Сиди ром да ти влезе в къщата и да ти окрадне всички вещи!
БАБА НЕТКА И компютъра ли?
БАБА ЧАТКА И компютъра!
БАБА НЕТКА Иии, пепел ти на ю ес би входа! Повече няма да правя с теб ни аудио, ни видео чат! Даже не искам да ти чувам никнейма, да знаеш!
БАБА ЧАТКА Ммм, дреме ми на дънната платка! Хакерка с хакерка...
Trepet
Настроение :
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Чет 30 Юли - 23:13:31
Да си ти кажа, Злато, не са ме приели на първо класиране! Ще чакам втория тираж и ще се надявам.....
ZLATNA
Модератор
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Пет 31 Юли - 5:52:36
Чакай сега, не се отчайвай, дай да ти гледам: момент, застани сериозно, имам дарба :affraid: а като ти позная мога и тема да си отворя - шатрата на ясновидката с дарбата, дето и се дава :queen:
Влизай маме
Момент да погледна :flower: :flower: :flower:
Да, вече знам - ще ти го кажа така - няма да е нито както ти искаш, нито както пишеш, нито от първият път, но нито от последният. Ще бъде някъде междинно, но ще бъде желано и специално. Ще те отведе до нови контакти с прекрасни хора, които разбира се ще ми доведеш в шатрата после да им гледам Ще има ново начало, така че сега ти е паднало да помързелуваш и да починеш. После пак ще почнеш всичко отначало
Trepet
Настроение :
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Пет 31 Юли - 15:05:16
Злато, страхотна дарба имаш! Ще ти ги доведа всички в шатрата, ама после ще делим 50/50
ZLATNA
Модератор
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Пет 31 Юли - 20:03:11
Има сделка :g2713.gif:
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Брой мнения : 272 Join date : 10.07.2009
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Пон 3 Авг - 16:18:52
Ехооооооо завърнах сееее
Ха добър ден и напрау тъй се зарадвах ,че баба чатка и аверката й са тука ...Браус на Златето че ги е извикала
Черпа с едно скромно ,но силно кафе
Цунамита на всички от мен
ZLATNA
Модератор
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Вто 4 Авг - 15:36:54
Здравей маменце и добре дошла Разказвай бързо
Trepet
Настроение :
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Сря 5 Авг - 20:17:35
И аз се завърнах Бях без комп отново, много е страшно, да знаете, пожелавам ви никога да не изпадате в такава ситуация А тези, дето са се завърнали от почивка, моля, да започват с подробните разкази веднага
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Чет 6 Авг - 1:41:06
Trepet написа:
И аз се завърнах Бях без комп отново, много е страшно, да знаете, пожелавам ви никога да не изпадате в такава ситуация А тези, дето са се завърнали от почивка, моля, да започват с подробните разкази веднага
Тръпи разбирам те напълно за компа...Ха добре си ни дошла и ти
Ади наздраве
Trepet
Настроение :
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Чет 6 Авг - 1:47:29
Ади, наздраве ви Мискинке, разказвай как изкара на морето, в подробности
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Чет 6 Авг - 1:53:50
Първо ще почерпа с нащо парче и после разказите
Trepet
Настроение :
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Чет 6 Авг - 2:26:18
Леле, ще те разцелувам за тазя песен, бе мискинко
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Чет 6 Авг - 2:34:37
даже в цел ръст ни пей човечеца
Trepet
Настроение :
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Чет 6 Авг - 3:05:53
Ще ни пее, я! Я ни виж какви сме хубавици
ZLATNA
Модератор
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Съб 8 Авг - 5:05:49
Добър вечер, много съм щастлива :cheers: идеални хора, на идеално място, това не се случва често, добре дошли Съни и Ави
Специално за Вас откривам сезона на купона, даже и специална програма има
Trepet
Настроение :
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Сря 12 Авг - 4:35:04
Мацки, какво си правите беееее, никакви ви няма, жегясахте и се изпокрихте! Швеста Янос ще ви накаже с нещо венозно, от това нейното, специалното
ZLATNA
Модератор
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Съб 15 Авг - 5:02:42
Добър вечер, как е хавата в Хаваии :cheers:
ZLATNA
Модератор
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Съб 15 Авг - 5:05:54
Зима. Детска градина. Следобед. Децата се подготвят за тръгване и възпитателките и лелките помагат при обличането. Четиригодишния Ради нещо се бави с обувките и една от лелките идва на помощ. Високите обувки на хлапето влизат с мъка, сякаш са с поне два номера по-малки, но накрая, потънала в пот жената се справя, само за да чуе: - Ама те са на обратно!... Поглежда и се вцепенява - наистина дясната и лявата са разменени. Оказва се, че процесът на сваляне е почти толкова трудоемък, колкото и слагането. В края на краищата, обувките заемат полагаемите им се места, а Ради съобщава: - А това не са моите обувки!... Лелката буквално се изприщва, нервно (но далеч по-бързо, благодарение на натрупания опит) ги сваля е пита: - А къде са твоите? - Вкъщи. Татко ги залепи, а аз днес съм със старите обувки на батко Влади. Едва сдържайки се да не закрещи, лелката подновява усилията по поставянето на зимното снаряжение. Когато най-после приключва, оглежда детето, после разравя и шкафчето му и със смес от надежда и отчаяние пита: - А къде ти са ръкавичките? - Като дойдох сутринта, ги сложих в обувките...
Ще умра просто от смях
ZLATNA
Модератор
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Съб 15 Авг - 20:49:26
Сладурки, почерпете се за здравето на малкото ми бебе Мими
Trepet
Настроение :
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Съб 15 Авг - 21:52:50
Сладурано, така съм се наяла на селския събор, ама не мога да пропусна малката и да не се почерпя за нейно здраве, а тез нещица дето си сервирала, такова обилно слюноотделяне ми причиняват, че ще се удавя в собствен сос
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Съб 15 Авг - 22:47:01
Привет сладурчета хавайски
Аз преживях същото като Тръпи ,нямах нет и пощурях ....чувствах се като откъсната от света,като заключена в някоя кула и хвърлен ключа в морето....но ,слава богу благата вест дойде и отново съм тук при вас ....
Златоооооо....да ти е жива и здрава малка сладка Мимка
Ще се почерпя за нейно и ваше здраве с удоволствие
ZLATNA
Модератор
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение Съб 15 Авг - 23:23:42
Благодаря Ви за пожеланията :flower: Мале маме, без нет е като без въздух, аз също съм пристрастена, чудя се преди да имам компютър с нет какво съм правила, всъщност някой спомня ли си, трябва да е било доста скучно и безинтересно :affraid: