Съфорумчичи Рай!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Съфорумчичи Рай!

ИндексГалерияПоследни снимкиВходРегистрирайте се

Чат за смях и съфорумско настроение

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
Автор Съобщение
Trepet

Trepet

Настроение : Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 Dolf_ru_055

Брой мнения : 80
Местожителство : Кюстендил
Настроение Настроение : Наздраве!

Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 Vide
ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 Icon_minitimeНед 16 Авг - 1:31:54

Мамеее, съчувствам ти и те разбирам прекрасно Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 54749
И аз се зачудих какво съм правила??? Зяпах тъпотии по телевизията и времето едвааа се влачеше, голяма скука беше....ама вече няма - имаме връзка със света Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 840385
Върнете се в началото Go down
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

Настроение : Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 1b3fb30b953632acdfac0e920b12f38d

Брой мнения : 272

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 Icon_minitimeНед 16 Авг - 4:42:03

Да живееее нетааааааааа .... Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 426392 ...е те в тоз момент ми липсва кульегътъ да изплющи едно хард парче Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 237202
https://hawairai.bulgarianforum.net
ZLATNA
Модератор
Модератор
ZLATNA

Брой мнения : 96
Местожителство : Internet

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 Icon_minitimeПет 21 Авг - 15:25:48

Добро утро, момичета, стискайте ми палци Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 609488
До дни се очаква да ме одобрят или не за много важна позиция, която искам ☀
Обадиха ми се лично, засега всичко е нормално, следобяд съм на интервю и до началото на септември ще чакам резултат.
Злати от 10 септември тръгва на градина, а малкото може би ще наемам детегледачка, докъто тръгне, но работата не е за изпускане и е много важна за мен Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 426392
Стискайте ми палци, моля ВИИИИИИИИИИИИИИИИИ :cheers:
Trepet

Trepet

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 Icon_minitimeСъб 22 Авг - 3:06:16

Златооооо, ще стискам всички налични палци за успеха ти Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 762705
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

Настроение : Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 1b3fb30b953632acdfac0e920b12f38d

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 Icon_minitimeСъб 22 Авг - 4:24:18

Мило Злато Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 426160

Ще стискам палци,изпращам мислено най позитивни мисли към теб и ти желая от все сърце най-голям успех ,който някога си си мечтала... Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 68410

Нека се наредят нещата точно така както ти искаш ... Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 762705 Големи емотикони
ZLATNA
Модератор
Модератор
ZLATNA

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 Icon_minitimeСъб 22 Авг - 15:47:09

:flower: Благодаря Ви сладурки!
Интервюто мина, всичко е добре засега, хубавото е, че позицията е Координатор по проекти, нещото, което и преди съм работила.
Ще се открива чисто нов офис, ще мога да продължада се развивам и да осъществявам контакти с институции и програми, от които зависи финансирането на идеите ни.
Засега нямаше други кандидати с опит, в понеделник искат да им занеса и набора от документи и дипломи ...
Притеснява ме бебето Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 888495 трябва много спешно да отреагирам и да го давам мъничко по яслите ... но дано и с това да се справя, че иначе нямам на кой да разчитам да го гледа ..
Обичкам Вииии и ще Ви държа в течение за резултатите Големи емотикони
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 Icon_minitimeСъб 22 Авг - 16:05:33

Здравейте милички Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 810232

Аз почнах работа в тежкия сектор и се връщам като прибито куче у дома...стискам зъби и живот и здраве в средата на септември може пак да изляза в отпуска Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 805413

Злато ...късно се усетихме ,но успяхме да се вклиним преди да навърши малката 3 год в програмата за помощ на работещите майки...Ако една от твоите баби е пенсионерка,може да гледа бебо и ще и се плаща за това ..Вярно ...точно по български голямо търчене по инстанции,но пък идеята си струваше ....дано не са премахнали тази програма..а доколкото си спомням може и да се прехвърли майчинство на таткото,поне докато почнеш работа и си стъпиш на краката..
ZLATNA
Модератор
Модератор
ZLATNA

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 Icon_minitimeПон 24 Авг - 15:33:38

Маме...какво да ти кажа Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 14865 Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 14865 Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 14865 и двете са пенсионерки, но нито една от двете няма желание да се занимава с деца Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 559796
Да са живи и здрави да се гледат тях си, аз днес занесох и дипломите и мотивационното писмо, което ми поискаха, ако ме одобрят ще му мисля тогава.

Това ми е любимо Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 14865
Trepet

Trepet

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 Icon_minitimeВто 25 Авг - 16:18:24

Злато, разбирам те, моята майка като се роди щерката и отсече - "Който си има деца, да си ги гледа! Аз моите съм ги отгледала и сега ми е време и аз да си поживея!" Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 694301 Сигурна съм, че вариант ще се измисли.Сега ми хрумва нещо - вариант за комбинация с други майки на твоя хал за почасово гледане?
ZLATNA
Модератор
Модератор
ZLATNA

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 Icon_minitimeЧет 27 Авг - 6:41:55

радост радост радост
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение   Чат за смях и съфорумско настроение - Page 3 Icon_minitime

Чат за смях и съфорумско настроение

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 3 от 3 Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Права за този форум: Не Можете да отговаряте на темите
Съфорумчичи Рай! :: Съфорумчичи Рай -
Création forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии