Заглавие: Sade - Харизматична и Талантива Съб 11 Юли - 19:50:15
Хелън Фолашаде Аду - SADE
"Когато ние свирим ,аз знам че хората обичат музиката.Мога да го почуствам."
Една невероятна нигерийска певица,която много уважавам... :cheers:
Пише своите чувства и емоции в стих живеейки в помещение над изоставена пожарна в Лондон ,но птиченцето в лицето на Лий Барет каца на рамото й. По късно той става нейн мениджър разбирайки че може да пее уникално и да пленява с красивият си глас .Веднъж посято семенцето на таланта рано или късно то излиза наяве усетило благородната почва за своето развитие. Нейния опит и продуцентски умения нараствали , като в 'Stronger Than Pride' тя и групата й поемат цялата дейност по записването на албума в свои ръце... В своите песни тя се надява ,че достатъчно добре предава живота си обвит в хубава музика и зорко пази личният си свят от медиите.
Тенкю баце, че ми припомни да си отворя плейлистите.... Вярвате ли, че когато тази песен излезе, бях в такъв житейски период, че всичко което клипа показва и настроението от музиката носи - все едно бях аз.....
Позволих си да сложа клипчето, защото линкчето по-горе не бачка....
....Краличке ...много хубаво си направила даже... Тази песен ми е една от любимите ...невероятна е Sade този неин глас ,винаги ме е докосвал независимо в какво настроение съм била Разбирам те напълно
А ето я и моята песен по скалата на тръпката /която дълго време търсех и когато я намерих няма да ви казвам какво щастие е да чуеш мелодията и гласа които слушайки винаги са те карали да се чустваш добре