Съфорумчичи Рай!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Съфорумчичи Рай!

ИндексГалерияПоследни снимкиВходРегистрирайте се

Sade - Харизматична и Талантива

Предишната тема Следващата тема Go down 
Автор Съобщение
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

Настроение : Sade - Харизматична и Талантива 1b3fb30b953632acdfac0e920b12f38d

Брой мнения : 272

Sade - Харизматична и Талантива Vide
ПисанеЗаглавие: Sade - Харизматична и Талантива   Sade - Харизматична и Талантива Icon_minitimeСъб 11 Юли - 19:50:15

Sade - Харизматична и Талантива Sade1

Хелън Фолашаде Аду - SADE

"Когато ние свирим ,аз знам че хората обичат музиката.Мога да го почуствам."

Една невероятна нигерийска певица,която много уважавам... :cheers:

Пише своите чувства и емоции в стих живеейки в помещение над изоставена пожарна в Лондон ,но птиченцето в лицето на Лий Барет каца на рамото й.
По късно той става нейн мениджър
разбирайки че може да пее уникално и да пленява с красивият си глас .Веднъж посято семенцето на таланта рано или късно то излиза наяве усетило благородната почва за своето развитие.
Нейния опит и продуцентски умения нараствали , като в 'Stronger Than Pride' тя и групата й поемат цялата дейност по записването на албума в свои ръце...
В своите песни тя се надява ,че достатъчно добре предава живота си обвит в хубава музика и зорко пази личният си свят от медиите.

Върнете се в началото Go down
https://hawairai.bulgarianforum.net
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Видео   Sade - Харизматична и Талантива Icon_minitimeСъб 11 Юли - 19:58:14

Sade - Love Is Stronger Than Pride

Sade - King Of Sorrow

Sade - Cherish The Day

Sade - Clean Heart
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Sade - Харизматична и Талантива   Sade - Харизматична и Талантива Icon_minitimeПет 5 Фев - 8:36:36

Sade - Харизматична и Талантива 855684 Sade - Харизматична и Талантива 192547 Щастлива съм да съобщя ,че моята любима певица - Sade - Харизматична и Талантива 888530 Sade /и глас който обожавам / издаде Нов Албум

Soldier of Love

Sade - Харизматична и Талантива Sade-soldier-of-love-6001

... Sade - Харизматична и Талантива 593334 Sade - Харизматична и Талантива 980985 Жесток ритъм,невероятно изпълнение и страхотен клип Sade - Харизматична и Талантива 980985 Sade - Харизматична и Талантива 195930

..а сега и любимата ми песен Sade - Харизматична и Талантива 935683 :

Sade - Харизматична и Талантива 855684

Последната промяна е направена от Rylai Vincentia на Съб 6 Фев - 3:31:54; мнението е било променяно общо 1 път
Queeny

Queeny

Брой мнения : 14
Местожителство : Някъде в Матрицата
Настроение Настроение : тири-ли-ли трали-ла-ла

ПисанеЗаглавие: Re: Sade - Харизматична и Талантива   Sade - Харизматична и Талантива Icon_minitimeСъб 6 Фев - 2:29:17

Sade - Харизматична и Талантива 694301

Тенкю баце, че ми припомни да си отворя плейлистите....
Вярвате ли, че когато тази песен излезе, бях в такъв житейски период, че всичко което клипа показва и настроението от музиката носи - все едно бях аз..... Sade - Харизматична и Талантива 985364

Позволих си да сложа клипчето, защото линкчето по-горе не бачка....
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Sade - Харизматична и Талантива   Sade - Харизматична и Талантива Icon_minitimeСъб 6 Фев - 3:26:20

....Краличке Sade - Харизматична и Талантива 888530 ...много хубаво си направила даже... Sade - Харизматична и Талантива 195930
Тази песен ми е една от любимите ...невероятна е Sade Sade - Харизматична и Талантива 980985 този неин глас ,винаги ме е докосвал независимо в какво настроение съм била Sade - Харизматична и Талантива 935683 Разбирам те напълно Sade - Харизматична и Талантива 23394

А ето я и моята песен по скалата на тръпката Sade - Харизматична и Талантива 694301 /която дълго време търсех и когато я намерих няма да ви казвам какво щастие е да чуеш мелодията и гласа които слушайки винаги са те карали да се чустваш добре

Sade - Харизматична и Талантива 935683
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Sade - Харизматична и Талантива   Sade - Харизматична и Талантива Icon_minitime

Sade - Харизматична и Талантива

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум: Не Можете да отговаряте на темите
Съфорумчичи Рай! :: Съформчичи music box :: Пиано Бар -
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии