Съфорумчичи Рай!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Съфорумчичи Рай!

ИндексГалерияПоследни снимкиВходРегистрирайте се

Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
Автор Съобщение
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

Настроение : Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 1b3fb30b953632acdfac0e920b12f38d

Брой мнения : 272

Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Vide
ПисанеЗаглавие: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeВто 1 Сеп - 1:12:45

Здравейте Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 332648 в новата ни темичка мили съфорумчичи Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 879660

Да ,за съжаление вижда се края на лятото/всяко нещо си има начало и край,както се казва/,но нека в сърцата ни ...слънцето вечно да грее ☀

Не сваляйте усмивката щастлива Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 762705
Не пъдете онова лятно настроение във вас радост само защото леко се е разхладило времето...
Не унивайте,че почивката свърши,а си спомнете красивите спомени ,които ще ви заредят и току виж се прокрадва доволна усмивка на лицето ви.
Вече сте на работа ....приемете го като промяна за нещо ново.
Не тъжете за морето ,което е далеч сега ,а отделете само 5 минути от времето си като затворите очи и чувайки шепота на вятъра ще ви напомни загадъчно шума на морските вълни ,които ще извадят на повърхността спомена за щастливи морски преживявания... Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 694301

Това е Хавай Рай и заедно ще се опитаме да запазим вечното лято и настроение в сърцата си...
Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 967541 радост Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 967541
радост радост
Върнете се в началото Go down
https://hawairai.bulgarianforum.net
ZLATNA
Модератор
Модератор
ZLATNA

Брой мнения : 96
Местожителство : Internet

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeВто 1 Сеп - 16:26:44

Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 234548753_dd83492719
На мен тук, в това форумче винаги ще ми е лятно, дори най-лютата зима да дойде ☀
С такива слънчеви хора и слънчево настроение, просто няма как иначе да е Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 694301
Обичам Вииииииииии :flower:
Trepet

Trepet

Настроение : Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Dolf_ru_055

Брой мнения : 80
Местожителство : Кюстендил
Настроение Настроение : Наздраве!

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeСря 2 Сеп - 3:10:28

Оооо, банда! Как сте бееее Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 694301 Аз пък да ви кажа, едва я чакам есента :cheers:
ZLATNA
Модератор
Модератор
ZLATNA

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeНед 6 Сеп - 20:32:10

Ехе, новата визия на сайта е страхотна :flower:
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

Настроение : Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 1b3fb30b953632acdfac0e920b12f38d

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeНед 6 Сеп - 22:53:07

Хе хе Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 46287 радвам се че ти харесва Злато радост дано всички са на същото мнение Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 921599

Днес съм на една такава Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 702979 Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 805413 вълна
затова ще почерпа с ей туй ноу харно парче Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 17642 на :

Trepet

Trepet

Настроение : Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Dolf_ru_055

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeПон 7 Сеп - 22:45:46

Ехааа, стра'отно е, бе ей мискинкеееее Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 945637
Аз стягам първокласничка и съм в потрес
Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 888495
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeВто 8 Сеп - 20:28:03

☀ ох ..тук е топличко радост

Навън едни ветрове са излези,дъждовее направо... не е за жени ... Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 871748
ZLATNA
Модератор
Модератор
ZLATNA

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeВто 15 Сеп - 4:16:43

:cheers: :cheers: :cheers:
Добре дошли Денси и Куини Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 289258
Къщата на БС2 ще се напълни със страхотни хора, отново ще става купон в приятна компания Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 192547
Големи емотикони Големи емотикони Големи емотикони
Queeny

Queeny

Брой мнения : 14
Местожителство : Някъде в Матрицата
Настроение Настроение : тири-ли-ли трали-ла-ла

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeВто 15 Сеп - 5:00:12

Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 945637
Ахаааа, ето къде се били скрили мискинките.... Но аз по трохичките, трохичките и хоп в шоколадовата /хавайска/ къщичка. Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 694301
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeВто 15 Сеп - 5:11:15

Queeny написа:
Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 945637
Ахаааа, ето къде се били скрили мискинките.... Но аз по трохичките, трохичките и хоп в шоколадовата /хавайска/ къщичка. Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 694301

Ей Краличке Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 42854 драго ми е да те засека Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 840385

Поздравче :

darklady

darklady

Брой мнения : 3
Местожителство : Germany

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeСъб 19 Сеп - 3:14:59

Здравейте!
Поздравления за форумчето, Яноска.
Хубаво заглавие си избрала.На мене ми е също есенно вече, за съжаление. То вярно, че и есента е мн хубав сезон, да ама само, ако си преживял преди това едно горееещо лято! А не като мен - от 2 години истинско лято не видяла. А сега като се сетя, че 9 месеца дъжд и студ при нас и ми се плаче. Това лято дали се събраха 3-4 седмици истински топли дни. Но както и да е, не може да се спре, лятото си замина и това е. Ще ме топли тук вашата компания, с това се успокоявам малко ;) Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 694301 ех, че е хубавоооо тук!
Въпреки, че не сме най-големите приятелки в момента с есента, не мога да отрека, че е красива!
Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Herbst-bilder_4028
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeСъб 19 Сеп - 3:29:35

darklady написа:
Здравейте!
Поздравления за форумчето, Яноска.
Хубаво заглавие си избрала.На мене ми е също есенно вече, за съжаление. То вярно, че и есента е мн хубав сезон, да ама само, ако си преживял преди това едно горееещо лято! А не като мен - от 2 години истинско лято не видяла. А сега като се сетя, че 9 месеца дъжд и студ при нас и ми се плаче. Това лято дали се събраха 3-4 седмици истински топли дни. Но както и да е, не може да се спре, лятото си замина и това е. Ще ме топли тук вашата компания, с това се успокоявам малко ;) Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 694301 ех, че е хубавоооо тук!
Въпреки, че не сме най-големите приятелки в момента с есента, не мога да отрека, че е красива!
Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Herbst-bilder_4028

Здравей Сладурче ,драго ми е да те приветствам тук Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 840385

Радвам се че ти харесва новия фейс на Съфорумчичи Рай Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 46287
Надявам се форумчето да стопля душицата ти тъгуваща за лятното слънце и ти остави усещане за настроение и топлина. Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 694301
darklady

darklady

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeСъб 19 Сеп - 3:33:16

Маме, благодаря и аз за топлото посрещане и чакам те да ми разказваш за морето и лятото и ... слънчевите, топли дни в Бг!
Еххх! :#56:12587#:
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeСъб 19 Сеп - 3:44:20

Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 95013 Ех и аз бих казала за изминалото лято,толкова го чакаме с нетърпение а така бързо минава....

Ще ти разкажа за бг лятото,но първо да си кажа ядох цаца за теб Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 879660
darklady

darklady

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeСъб 19 Сеп - 3:50:56

eeeeeeeeeee, велика си! Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 192547
запомнила си, какво ми липсва ;)
Ще чакам наистина да ми разкажеш, когато имаш време, но може и по-нататък, така или иначе ще се топлим тук в студените есенни и зимни дни Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 694301 сигурна съм, че имаш доста материал за разказване и показване :cheers:
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeСъб 19 Сеп - 3:55:21

darklady написа:
eeeeeeeeeee, велика си! Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 192547
запомнила си, какво ми липсва ;)
Ще чакам наистина да ми разкажеш, когато имаш време, но може и по-нататък, така или иначе ще се топлим тук в студените есенни и зимни дни Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 694301 сигурна съм, че имаш доста материал за разказване и показване :cheers:

Мдааа Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 762705

Знаеш ,че двете обичаме да разказваме и показваме цветно Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 67977 Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 879660
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeСъб 19 Сеп - 18:25:24

радост радост радост

Хайде пак сме с нов облик на Хавая Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 762705

Нека с цвета на златистият пясък ви става по светло в мрачните есенни дни и по -топло като се застуди Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 921599
ZLATNA
Модератор
Модератор
ZLATNA

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeСъб 19 Сеп - 23:29:55

Ехе, честита ни нова визия на форумчето 🎅
Пак си е Хавайско, райско, но сега е и по-слънчево :king:

Аз имам страшни проблеми с компютъра, чакам един спец :affraid: който ме лъже от 3 месеца, че ще дойде.
Блокира, рестартира се, направоооооооо ми взе здравето и нервичките Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 120320
Trepet

Trepet

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeПон 21 Сеп - 18:59:15

Ехооо, как сте бе дружина?
Аз цял ден вършея, правя сладко, чистя, пера и съм си пуснала Славчо, да подгрявам за концерта в петък Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 14865
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeПон 21 Сеп - 19:06:52

Trepet написа:
Ехооо, как сте бе дружина?
Аз цял ден вършея, правя сладко, чистя, пера и съм си пуснала Славчо, да подгрявам за концерта в петък Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 14865

Хаххха ,маме ти си живо Наполеончи би,тю каква жена значи ,чудо и приказ Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 29066 :#25:115202#:
Trepet

Trepet

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeПон 21 Сеп - 19:27:11

Ем чи кък я мислиш ти тая работа? Аз овенка ли съм или лукова глава?
Айде по едно малко, тъй следобедно Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 827893
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeПон 21 Сеп - 19:33:18

Ха така ,ей тъй тъ искъм Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 879660

Че какво ни пречи следобеда ,Наздраве Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 827893
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeЧет 24 Сеп - 16:37:09

Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 609488 Eй мушмуроциии слагам закуската , който иска нека заповяда .. :#57:8981#:

Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 6174_110

Приятен Ден на всички в този слънчев есенен ден Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 192547
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeЧет 24 Сеп - 17:23:35

Поздрав за всички съфорумчичи Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 805413

Trepet

Trepet

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitimeНед 27 Сеп - 20:43:33

Ей, чшшшш, алоуууу, къде сте се изпокрили бре???
Ай стига битовизми, каня ви на неделно-мързеливо-следобедно кафе Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ 559796

Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Coffee460
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Icon_minitime

Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 2 Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум: Не Можете да отговаряте на темите
Съфорумчичи Рай! :: Съфорумчичи Рай -
Un forum gratuit | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии