Съфорумчичи Рай!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Съфорумчичи Рай!

ИндексГалерияПоследни снимкиВходРегистрирайте се

Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
Автор Съобщение
ZLATNA
Модератор
Модератор
ZLATNA

Брой мнения : 96
Местожителство : Internet

Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 Vide
ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 Icon_minitimeСря 30 Сеп - 17:45:38

Аз не съм се изпокрила :cheers:
Ходих за 2 дни на гости с детето на майка ми, уж да си почивам, то повече се натоварих :sleep: сега вече съм на релакс в къщи 🐰 ;)
Върнете се в началото Go down
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

Настроение : Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 1b3fb30b953632acdfac0e920b12f38d

Брой мнения : 272

Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 Vide
ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 Icon_minitimeЧет 1 Окт - 1:42:41

Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 783707 О Тръпич и аз не съм се изпокрила Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 285615

Искам да черпа по едно Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 827893 че хубавите работи свършват бързо и от утре отново на работа Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 936395
https://hawairai.bulgarianforum.net
Trepet

Trepet

Настроение : Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 Dolf_ru_055

Брой мнения : 80
Местожителство : Кюстендил
Настроение Настроение : Наздраве!

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 Icon_minitimeЧет 1 Окт - 2:30:33

Черпя се маме, то и аз трябва да черпя, щото аз пък се върнах на работа...на старата работа Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 896185
Наздраве!
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

Настроение : Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 1b3fb30b953632acdfac0e920b12f38d

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 Icon_minitimeЧет 1 Окт - 2:36:18

Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 48443 Ади маме ,нашата песен .Наздраве Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 607708

Trepet

Trepet

Настроение : Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 Dolf_ru_055

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 Icon_minitimeЧет 1 Окт - 22:51:29

Въй, как съм изтървала нашата песен Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 805413
Довечера на линия да повилнеем малко, че имам енергия за изразходване Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 508964
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 Icon_minitimeЧет 1 Окт - 22:59:46

Trepet написа:
Въй, как съм изтървала нашата песен Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 805413
Довечера на линия да повилнеем малко, че имам енергия за изразходване Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 508964

... Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 14865 Ооо ама разбира се би Тръпи Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 753839 нямаш проблеми и аз искам малко да изпусна парата :#25:115202#:
Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 319704 А за песента не се бой , тук нема кой да я пипне .Чака чиста , неопетнена и винаги под ръка Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 805413
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 Icon_minitimeПет 2 Окт - 1:57:33

Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 480144 Нещичко за такива с диагноза като мен Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 241229 :

Пешо вкъщи ли е?
- Не. Пешо го няма вече... Той напусна нашия свят...
- Какво бе, да не е умрял?
- Не, включи се в Интернет.
Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 244567 Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 677208
Trepet

Trepet

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 Icon_minitimeПет 2 Окт - 15:46:31

Аааа, скица таква, вица е убийствен Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 677208
Добро ви утро Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 23394 Аз щях да изпускам парата снощи, ама компютъра ми нещо се попрегря и го оставих да почива Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 54749
За изкупление на греха, сега ви сервирам кафенце и ви желая хубав слънчев ден

Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 Coffee2 Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 753839
ZLATNA
Модератор
Модератор
ZLATNA

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 Icon_minitimeПет 2 Окт - 17:41:17

Чудно кафенце, чуден виц Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 332648
Чудно сайтче Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 192547
ZLATNA
Модератор
Модератор
ZLATNA

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 Icon_minitimeПон 12 Окт - 13:44:56

Добро утро сладкиши Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 694301 Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 297925 Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 937722 Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 937722 Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 937722
Аз се загубих тез дни, но се хванахме в едни безкрайни ремонти уж предии зимата ... за пореден път се убедих, че не е правилно да се занимава човек с майстори и празни обещания ...
Сега пийвам набързо кафенцето с Вас и се отправям с децата при майка ми днес, защото ще има голямо трескане и тропане тука Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 100913
Мога да почерпя кафе и да се похваля, че ми оправиха най-сетне компа, дано да мога да изгледам всички насъбрени сериали за 1 нощ Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 55643
Обичам ВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 1411131989_1e2578fbc6
А кафето естестено е хавайско Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 937722
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 Icon_minitimeВто 13 Окт - 0:20:28

ZLATNA написа:
Добро утро сладкиши Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 694301 Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 297925 Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 937722 Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 937722 Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 937722
Аз се загубих тез дни, но се хванахме в едни безкрайни ремонти уж предии зимата ... за пореден път се убедих, че не е правилно да се занимава човек с майстори и празни обещания ...
Сега пийвам набързо кафенцето с Вас и се отправям с децата при майка ми днес, защото ще има голямо трескане и тропане тука Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 100913
Мога да почерпя кафе и да се похваля, че ми оправиха най-сетне компа, дано да мога да изгледам всички насъбрени сериали за 1 нощ Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 55643
Обичам ВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 1411131989_1e2578fbc6
А кафето естестено е хавайско Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 937722

Ей сладкиш и ние те обичаме Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 888530
Мерси за хавайското кафенце Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 48443 и успех с ремонтъ Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 607708

/ади ,идвай по скоро, че дън съ изплющявъми Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 762705 /
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 Icon_minitimeЧет 15 Окт - 17:10:14

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/   Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ - Page 2 Icon_minitime

Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 2 от 2 Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум: Не Можете да отговаряте на темите
Съфорумчичи Рай! :: Съфорумчичи Рай -
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии