Брой мнения : 96 Join date : 11.07.2009 Age : 46 Местожителство : Internet
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Сря 30 Сеп - 17:45:38
Аз не съм се изпокрила :cheers: Ходих за 2 дни на гости с детето на майка ми, уж да си почивам, то повече се натоварих :sleep: сега вече съм на релакс в къщи ;)
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Брой мнения : 272 Join date : 10.07.2009
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Чет 1 Окт - 1:42:41
О Тръпич и аз не съм се изпокрила
Искам да черпа по едно че хубавите работи свършват бързо и от утре отново на работа
Trepet
Настроение :
Брой мнения : 80 Join date : 15.07.2009 Age : 43 Местожителство : Кюстендил Настроение : Наздраве!
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Чет 1 Окт - 2:30:33
Черпя се маме, то и аз трябва да черпя, щото аз пък се върнах на работа...на старата работа Наздраве!
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Чет 1 Окт - 2:36:18
Ади маме ,нашата песен .Наздраве
Trepet
Настроение :
Брой мнения : 80 Join date : 15.07.2009 Age : 43 Местожителство : Кюстендил Настроение : Наздраве!
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Чет 1 Окт - 22:51:29
Въй, как съм изтървала нашата песен Довечера на линия да повилнеем малко, че имам енергия за изразходване
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Чет 1 Окт - 22:59:46
Trepet написа:
Въй, как съм изтървала нашата песен Довечера на линия да повилнеем малко, че имам енергия за изразходване
... Ооо ама разбира се би Тръпи нямаш проблеми и аз искам малко да изпусна парата :#25:115202#: А за песента не се бой , тук нема кой да я пипне .Чака чиста , неопетнена и винаги под ръка
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Пет 2 Окт - 1:57:33
Нещичко за такива с диагноза като мен :
Пешо вкъщи ли е? - Не. Пешо го няма вече... Той напусна нашия свят... - Какво бе, да не е умрял? - Не, включи се в Интернет.
Trepet
Настроение :
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Пет 2 Окт - 15:46:31
Аааа, скица таква, вица е убийствен Добро ви утро Аз щях да изпускам парата снощи, ама компютъра ми нещо се попрегря и го оставих да почива За изкупление на греха, сега ви сервирам кафенце и ви желая хубав слънчев ден
ZLATNA
Модератор
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Пет 2 Окт - 17:41:17
Чудно кафенце, чуден виц Чудно сайтче
ZLATNA
Модератор
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Пон 12 Окт - 13:44:56
Добро утро сладкиши Аз се загубих тез дни, но се хванахме в едни безкрайни ремонти уж предии зимата ... за пореден път се убедих, че не е правилно да се занимава човек с майстори и празни обещания ... Сега пийвам набързо кафенцето с Вас и се отправям с децата при майка ми днес, защото ще има голямо трескане и тропане тука Мога да почерпя кафе и да се похваля, че ми оправиха най-сетне компа, дано да мога да изгледам всички насъбрени сериали за 1 нощ Обичам ВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
А кафето естестено е хавайско
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Вто 13 Окт - 0:20:28
ZLATNA написа:
Добро утро сладкиши Аз се загубих тез дни, но се хванахме в едни безкрайни ремонти уж предии зимата ... за пореден път се убедих, че не е правилно да се занимава човек с майстори и празни обещания ... Сега пийвам набързо кафенцето с Вас и се отправям с децата при майка ми днес, защото ще има голямо трескане и тропане тука Мога да почерпя кафе и да се похваля, че ми оправиха най-сетне компа, дано да мога да изгледам всички насъбрени сериали за 1 нощ Обичам ВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
А кафето естестено е хавайско
Ей сладкиш и ние те обичаме Мерси за хавайското кафенце и успех с ремонтъ
/ади ,идвай по скоро, че дън съ изплющявъми /
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Чат за смях и съфорумско настроение /Идва есен,но нека живота ни е песен/ Чет 15 Окт - 17:10:14