Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Брой мнения : 272
|
Заглавие: Куя известна личност познаваш и харнъ ли е Пет 11 Сеп - 5:25:37 |
|
|
Куя известна личност познаваш и харанъ ли е/ аз ноу известни личнусти познавъм,Мадонъ сутрин ми прай кафе/ся е ноу уморенъ и не я закачъм/Хаус всеки ден мъ приглеждъ,с Милърчу ...оня дет избяга ут кафезъ...ааа сетихти ли съ....ша съ сетити я...С негу си играем на жмичкъ пунякугъ...С Путин играем шах..но стигъ толукува съм издавъл ...а Бионси ми прай масажи ама пуследният път така мъ размазъ тъз огненъ женъ ...чи не е зъ разправяне...ам ади то туй другъ темъ....
Ха видях Вучи отивъм... вий мислети дън съ изплющявъми муахаххха
......"Яяя елате пиленца при Алекуу ..да ви стани стани лекууууу...лекууууу,аз съм тукъ ,аз съм тукъ,искъм някой да ми гукъъъ
Р.S. ох ...щях дъ забравя ...ъъ спуделяйти,спуделяйти нямъ съ плашити ...а ни сте спуделили ,а съм ви пратил Винеткъ -майчинуту мляку ши ви изкара...а ...тя ни беши ли станалъ майкъ,ам нищу лаф дъ ставъ..ади тръгвъм вечи чи Вучи идвам трай..Глей гу ,глей гу мискинина пак нещу не виждъ и ни мой дъ повярва...
- Идъъ ,идъъ би Вучкъъ...
....ади и пак ши дойда да видъ какво сти спуделили...и умнатъ ,дън съ изплющявъми нъл така... тюю пак съ запени...ей ся станъ квоту станъ
|
|
ZLATNA
Модератор
Брой мнения : 96
Местожителство : Internet
|
Заглавие: Re: Куя известна личност познаваш и харнъ ли е Нед 13 Сеп - 16:22:36 |
|
|
Най-харната личност, която познавам и уважавам е Вучи :king: Вучи президент :cheers:
|
|