Заглавие: Успех " Господари на Ефира" Вто 15 Сеп - 20:34:08
....Глей ..глей ги теьз мушмуроции ощи ни съ поучнъли сезона и взехъ да мъчат милтъ живутинка... Рапанеее,ила ...ила мойту мумче остъй ги тьез зевзеци си гледат предаваниту ,чи ноу съ разсейвът ...ни могът си пручетът кюту ут теби начи и поусле кой... ти шъ си виновен...тъй дъ знаеш .... Ей на ....нъл ги виждам ....размахахъ пръсти вечи
Последната промяна е направена от Rylai Vincentia на Вто 15 Сеп - 23:42:27; мнението е било променяно общо 1 път
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Брой мнения : 272 Join date : 10.07.2009
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Вто 15 Сеп - 23:05:31
Ей ама напрау ми съ късъ сърцету начи за Рачи би...търси милия Райския залив...ам чи той е тук бре...Ох как съ привил завалийкътъ и му е мъкъ за нас ... Бърже ,бърже отваряйти хавайскити порти и да съ появят адриналинките му напраят идно масажчи дън посочвъм ,чи ни уйде убавия водещ
Ето вижте ги тьез убусници и халал да им е Новият сезон
Брой мнения : 14 Join date : 15.09.2009 Age : 48 Местожителство : Някъде в Матрицата Настроение : тири-ли-ли трали-ла-ла
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Сря 16 Сеп - 2:59:55
Пожелавам късмет на Господарите в новата им къща! И ако има линкове към записаните предавания ще е супер, защото децата ми с този късен час на излъчване са мнооооооого ощетени.
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Сря 16 Сеп - 7:01:46
Спицялну за дицата на Краличкатъ...новите адреналинкиии ... ей ама тува не е за дица...ам нищу карай да върви то като e хубаво що да го крием...Виж аку беши мис 2009 с двети виши,сакън дън не си я показала на дечицата шъ им изкараш ангелите на завалийките ...ету пак съ утплеснъх и така ....
Ех , тъз Мъртинъ Чилингирян , нъ секи кастинг съ явява гурката ... че и Хармйенскъта и фъмилия ни успя дъ стуопли дългъкосуту сърце на Халваджиян / Продуцеян
Руенчето ми съ видя дървену и пррритиснителну КУлйегъ , ама Заралийчиту , Уф . Бунбон :cheers:
Ааа , Марийке , изплакнъхми ний малку учите ама искъми ощи и то виднагъ
ZLATNA
Модератор
Брой мнения : 96 Join date : 11.07.2009 Age : 46 Местожителство : Internet
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Чет 17 Сеп - 5:28:48
:cheers: Ехе, добре дошъл Ник, много ми е харно да те видя :cheers: Отново радваш, нямаш равен Колко малко му трябва на човек в това сиво ежедневие, един истински приятел, една усмивка и едно кътче от Хавая Евала Ви, наистина сте много готини кулеги
Nick Bottom
Админ
Брой мнения : 26 Join date : 15.09.2009
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Чет 17 Сеп - 5:57:59
ZLATNA написа:
:cheers: Ехе, добре дошъл Ник, много ми е харно да те видя :cheers: Отново радваш, нямаш равен Колко малко му трябва на човек в това сиво ежедневие, един истински приятел, една усмивка и едно кътче от Хавая Евала Ви, наистина сте много готини кулеги
Здрасти ZLATNA , радвам се и аз да се срещнем тук
Миерси зъ кумплиментити
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Чет 17 Сеп - 6:18:10
Ех туй Злату бии ,ама ноу нъ ласкай кульегъ
Ух ша й нащипя бузките значи, иначе и аз съ радвъм ,наистинъ коулку малко му требе на чувек да е щастлив нъл тъй ..
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Пет 18 Сеп - 4:53:21
Nick Bottom написа:
Здръвейти Уважайеми Кулйегъ !
Мноу съм щъстлив дъ въ зъваря тука , на туй мясту и със Примйествъниту ни в БитиВиту
Ех , тъз Мъртинъ Чилингирян , нъ секи кастинг съ явява гурката ... че и Хармйенскъта и фъмилия ни успя дъ стуопли дългъкосуту сърце на Халваджиян / Продуцеян
Руенчето ми съ видя дървену и пррритиснителну КУлйегъ , ама Заралийчиту , Уф . Бунбон :cheers:
Ааа , Марийке , изплакнъхми ний малку учите ама искъми ощи и то виднагъ
Здрасти би кульегъ
Ама напрау ми съ късъ сърцету значи зъ теб...нищу ...ша дадът ощи немъ съ плашиш тю цел кастинг наш коулку имъ ощи дъ плакниш уко
Сига пускам ви видео и а некой пак ми е казъл чи искъ ощи адреналинки,а съм гу изплющял пу пачка и 12см тоук и да съ кълчочи нъ току що почистин дансинг, спукойну имайте търпение зъ вас гу правят..
Ей ги убусниците ...ама Марио ама мани тая кърпъ ут мумчету чи съ удуши...тю каква стипцъ начи
- ...А..алоу...да ши стани ли рабутата а...ко казъ...аби какво меле би ..оф ни мой тъ разбра,гувори по бавну би джанъм къф брат,къф вуйчо къф кумшиъ..ама искам да питам ..чай чай би тю латерна...а аха да коня ,с коня кво станъ тюююю разбрахми съ...
Ох ноу тежък разгувур с тоа роум кульегъ...ама ши стани сделкътъ зимъм конь ла лизинг че ощи ни съм си опраил кнжкътъ... и ноу тъ молъ глей си адреналинкити и ич ни минавъй пукрай Стулипинуву,чуаш ко ти казвъм....начи там ини ветруве духът,ини буклуци ама ноу духъ ей тъй, ей тъй тикът буклуци страшну мръсен тоа вятър ти казвъм,ако ти съ наложи ,ама аку ноу ти съ наложи молятъ съ обличеш кът служител на чистутът страшну радушну щъ приемът там ...и дъ знаеш предупредихтъ
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Пон 21 Сеп - 19:03:29
Честичко душите ни разсмиваш Ех как го правиш би човек С таланта си.. ни ти въвличаш Творец на образи ,зевзек И лицата ни са винаги засмени Там в твоя свят живота сякаш е по-лек
Радост даваш,радост взимай Окъпан от прожектори , любов Желаем наш целий форум Да бъдеш здрав и за щастие готов Ела..Алеко и стани калеко На смеха ти давай зов
Д ни на творчесто и успехи Ех,как да не ти го желаем ний Н ай -големия комик си Ти
Миме дръж гу нащо Рачи И човека в него задържи Тъй дън ни съ изплющяваме навеки Е й този образ ,Обичаме те ний.
Nick Bottom
Админ
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Пет 25 Сеп - 4:37:38
Айди Пуочнъ съ Кулйегъ !
За сефте ши ми е туоз сезуон
Оф чи свежи и пресни Ъдринълинки брееей , дъ съ НИ живи и здрави , кът Мамиту ут ББ4
Я да видим Мъътряла зъ Неска
Последната промяна е направена от Nick Bottom на Пет 25 Сеп - 4:43:32; мнението е било променяно общо 1 път
Nick Bottom
Админ
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Пет 25 Сеп - 4:41:28
Аа Тъз вечер Пуочвъми със темъта за Спиранията , Прикъсвънията други пудобни дразнещи практики !
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Пет 25 Сеп - 4:44:14
Ох идъ де идъ ,тююю чи капризен ...но Рапончо е твой да съ разберем ,нъл тъй :#25:137473#:
Последната промяна е направена от Rylai Vincentia на Пет 25 Сеп - 4:51:01; мнението е било променяно общо 1 път
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Пет 25 Сеп - 4:46:59
Ай кульегъ бърже бърже обърни съ да закрием очити дън съ омаскърити от тьез адриналинки... Тю мискинки тъкивъ..
Nick Bottom
Админ
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Пет 25 Сеп - 4:54:31
Rylai Vincentia написа:
Ай кульегъ бърже бърже обърни съ да закрием очити дън съ омаскърити от тьез адриналинки... Тю мискинки тъкивъ..
Ни могъ Кулйегъ Нъправу Ни могъ ви казвъм !
Няма Живуот бйез Ъдренълинки
Ами мой , твой , то туй живутинчи съвсйем съ Обърка вечи Къде туочну живей ...
Аз сичку приемъм ут вас , нъл сте Кулйегъта
Пък и живуотнити Убичъм , мхм! И тез новити пред менйе нъ плота и тях .. уупс те Ъдренъликнити ,да дааа , Аз саму тей за прйед Хоръта
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Пет 25 Сеп - 5:02:34
Ох Кульегъ ,кульегъ какво да те правя ади гледъй ,гледъй и умнатъ дън съ изплющявъми а....аби ти що съ забави с тоуз Рапанчу да питъм аз ...саму ни ми казвъй че си срещнал адреналинкити по пътя
Nick Bottom
Админ
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Пет 25 Сеп - 5:04:19
Абе малку Съ ръздвуих мижду Рапанчо с негувия Бойлер и Къндидатките дет кличаха вечи буквалну пред вратата за прослушваниету ама Ету мъ на !
Пуоздръф спицялен с Новия Хот ХИт ХАш ПЕТ, ЕН ЕДНо , Птичи Грип
Nick Bottom
Админ
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Пет 25 Сеп - 5:11:32
ааа тънцувъти ли , тънцувъти ли ,а ?
И тува беши всичку ут Нас За Вас ут краткият Ни Рипуртаж Нескъ
а сига Часну Парти
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Пет 25 Сеп - 5:17:32
Усещам аз какво става драги ми кульегъ и хич ни ми съ оправдавъйти с бойлеръ на Рапончу щот съм гу разкарвълъ и знам че тоучно за две мин той си харесва 2 рото дърво ,върши си рабутата и съ връща ,а теб те няма вечи 9мин 33секунди ....Ох тръгнал той куго да лъже аз дету школа в кгб съм минълъ ...
А какъв каза че е поздрава .. ".ХАш ПЕТ, ЕН ЕДНо , Птичи Грип "...тю че сложно заглавие ...това малку ми напомня на една форумула ъъъ чакай да се сетя ..удари му две ,ха още 5 охаа сетихти ли съ кульегъ ... Наздраве
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Вто 29 Сеп - 19:37:52
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Успех " Господари на Ефира" Пон 19 Окт - 18:36:43
Ей тъз нащъ Иванъ би.. браус на жинатъ зъ новия клип
Ванчеее ...ама тоучну си уцелилъ хорътъ за туй пърче да ти кажъ , напрау ми съ късъ сърцету значи кът ги видъ тия образи Рачкуф и Марийчиту ух на мама гургуличкити те би ши ви нащипя бузкити тъй да знайти Ади стигъ толукуз обиснения ми дъ пуснъ да ги видити,то ни бе любоф,то ни бе чуду ви казвъм