Заглавие: Re: Зима иде ,но тук е топло... Нед 15 Ное - 9:33:40
Nick Bottom написа:
Trepet написа:
Благодаря за поздравленията
Сега обаче ще се пременя и ще се понеса в страната на сънищата, докато съвсем не е станало време за ставане.
Весело изкарване на остатъка от нощта
До скоро купонясване ! Лека Тръпи
Тръпи Сестра ти те търси ...
ПОМНИШ Я ОЩЕ НАЛИ
" Къде е Тръпи - пита - Намери ли си място ? Легна ли ? Заспа ли ? К'во Нъпарай тъз мойта систра !?!"
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Брой мнения : 272 Join date : 10.07.2009
Заглавие: Re: Зима иде ,но тук е топло... Нед 15 Ное - 9:42:27
Низнам за Тръпи ама аз я помня ,ноу грижовну мумичи беши кульегъ
.... Чух свирене на гуми.... яснооо ...Прибраха си ни я Тръпкътъ Ник
Nick Bottom
Админ
Брой мнения : 26 Join date : 15.09.2009
Заглавие: Re: Зима иде ,но тук е топло... Нед 15 Ное - 9:42:54
Хайде За Фсички веч' заспали , заспиващи или търсещи удобно за заспивънйе Местенце
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Зима иде ,но тук е топло... Нед 15 Ное - 10:33:03
Чудесен избор кульегъ
Californian Wolf
Настроение :
Брой мнения : 6 Join date : 14.11.2009 Age : 67 Местожителство : Somewhere...in California Настроение : Всеки слънчев ден в Калилфорния е разлличен и моето настроение е като дните !
Заглавие: Зимата ...??? Нед 15 Ное - 13:45:29
Знаете ли колко сте прави ? Зимата идва ... някъде ... и зимата си отива ... някъде, но тук е топло ! Защото тук е Калифорния . Тук почти винаги си е топло... е понякога е и горещо, а после пак е топло . Калифорния... какво да правиш ! ... А сетих се ... когато дойде зимата , китовете тръгват по своя път . Аз още не съм ги виждал, но тази зима ще ги видя . Сигурно и вие ще ги видите ... дано да успея да направя красиви снимки . Е , може и да не са толкова красиви ... но китовете със сигурност ще са прекрасни ! А тук е топло ... защото е Калифорния !
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Зима иде ,но тук е топло... Нед 15 Ное - 21:57:51
Californian Wolf написа:
Знаете ли колко сте прави ? Зимата идва ... някъде ... и зимата си отива ... някъде, но тук е топло ! Защото тук е Калифорния . Тук почти винаги си е топло... е понякога е и горещо, а после пак е топло . Калифорния... какво да правиш ! ... А сетих се ... когато дойде зимата , китовете тръгват по своя път . Аз още не съм ги виждал, но тази зима ще ги видя . Сигурно и вие ще ги видите ... дано да успея да направя красиви снимки . Е , може и да не са толкова красиви ... но китовете със сигурност ще са прекрасни ! А тук е топло ... защото е Калифорния !
Ха такаа ето че си имаме едно Калифорнийску съфорумче.
Радвам се че се включи Californian Wolf
Видях снимките на сайта който ми прати ....разкошни са качвай ги смело които прецениш. имаме си и Галерия -там можеш и да си направиш албум според темата на снимката .
Дерзай Калифорнийску съфорумче и чакам с нетърпение да видя темичката облечена в нова премяна и красива както си я представях
Trepet
Настроение :
Брой мнения : 80 Join date : 15.07.2009 Age : 43 Местожителство : Кюстендил Настроение : Наздраве!
Заглавие: Re: Зима иде ,но тук е топло... Пон 16 Ное - 6:44:47
Ей, таз сестра ми и тука ли ме намери!? Тъкмо си мислех, че ще се отдам на купони без да ме гледат лошо иззад пердето, тю... Има ли нощни птици тука днес или изпозаспахте вече
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Зима иде ,но тук е топло... Вто 17 Ное - 20:55:37
Trepet написа:
Ей, таз сестра ми и тука ли ме намери!? Тъкмо си мислех, че ще се отдам на купони без да ме гледат лошо иззад пердето, тю... Има ли нощни птици тука днес или изпозаспахте вече
Ей Тръпи кой е изпозаспал ,кой липсата го хвана ,но ето аз вече съм тук и мисля да ви поздравя с едно ново парче на Миро с което искам да ви пожелая Успешна седмица .
Обичайте се и бъдете обичани
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Зима иде ,но тук е топло... Пет 20 Ное - 20:20:45
Здравейте скъпи мои ,как сте Допивам още от сутришното си кафе и се наслаждавам на последният си ден от отпуската ...Ех,хубавите неща свършват бързо,но няма как ...трябва и да се работи. Важното е това ,което правиш да ти харесва и си е жив късмет ако си сред добър колектив.Аз за съжаление немога да се похваля със второто,но хубу че е нашету хавайско позитивно кътче със всичкити готини съфорумчичи което ме зарежда и се опитвам да се настроя положително заради тежката музика която ми предстои да "свиря " още утре сутринта Приятен уикенд на всички . Зимният ноемврииски месец ни изненадва с топли слънчеви лъчи, наслаждавайте се на тях и не забравяйте да се усмихвате . А сега ще ви изплющя едно парче ,което много си го харча И пак да си кажа ,умнатъ кату мъ нямъ дън съ изплющявъми ..нъл знайти БС2 виждъ всичку,дори когато е зает
Обичам ви и ще ми липсва вашата положителна енергия която е като свеж морски въздух .Вдишвайки дълбоко от него и издишайки отрицателните въздишки натрупани през деня ми напомнят, че света не е толкова лош.Облича го в цветни дрехи и може да му се радваме само ако пожелаем да видим това.
Californian Wolf
Настроение :
Брой мнения : 6 Join date : 14.11.2009 Age : 67 Местожителство : Somewhere...in California Настроение : Всеки слънчев ден в Калилфорния е разлличен и моето настроение е като дните !
Заглавие: Зима иде ...? Пет 20 Ное - 23:21:56
Извинявам се , че се намесвам в "разговрите" ... ама .. като получа имейл... нали съм възпитан човек... отговарям ! Зима иде ... Иде ... ама се не види ! Бравос... щом и отпуски има ! Ето едно предложение за следващата отпуска... ако се приеме разбира се/ приема се само с консенсус - да ги нямаме такива като в български избори : глсували 20% от половиата, те събрали 30% и .... оппп ааааааааааааа приехме го /! http://www.slide.com/r/wcIuGItM5T9c1mBcxf8WVIP-iqPW7qPC?previous_view=lt_embedded_url
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Зима иде ,но тук е топло... Пет 20 Ное - 23:49:20
Californian Wolf написа:
Извинявам се , че се намесвам в "разговрите" ... ама .. като получа имейл... нали съм възпитан човек... отговарям ! Зима иде ... Иде ... ама се не види ! Бравос... щом и отпуски има ! Ето едно предложение за следващата отпуска... ако се приеме разбира се/ приема се само с консенсус - да ги нямаме такива като в български избори : глсували 20% от половиата, те събрали 30% и .... оппп ааааааааааааа приехме го /! http://www.slide.com/r/wcIuGItM5T9c1mBcxf8WVIP-iqPW7qPC?previous_view=lt_embedded_url
О, Калифорнийски Вълк драго ми е да те засека тук Намесвай се в "разговора" няма проблем,затуй сме се събрали. Вратата на стаята е отворена и са добре дошли хора с положителни мисли и предложения
Прегледах оферата звучи примамливо
Californian Wolf
Настроение :
Заглавие: Няма заглавие... Съб 21 Ное - 14:56:44
Ето още малко снимки от Калифорния ... за да се усмихвате и да вие готино през почивните дни... пък и по-нататък ! http://www.slide.com/r/ADqJ6ZNdwD_EQHK6qHC2I6bn5H0pnlkD Аз лягам да спя... не ме безпокойте ... моля ви !
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Заглавие: Re: Зима иде ,но тук е топло... Нед 22 Ное - 23:48:19