Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Брой мнения : 272
|
Заглавие: БАЙ БРАДЪР ОЛИМПИАДА НА ОТБОР "СЕКУРО" Сря 21 Окт - 23:37:48 |
|
|
- Говори Бай Брадър 4...ти Самиету... - да мама..? - каква мама...ма пача ...да сваляш туй дет ти е на главата... и тия фустанели ...че ша та изплющя...да скачаш бързо в трикото туй дету ти го е дал брадъра.. - ама ма..ъъъ бай брадър то мноу малку - млъкни ма...крокодил...хващай тия косми дет си ги пуснала и ги прави на кок...ша та праим гимнастичка. - добре.. ма....ъъъъ бай брадър..... Говори ББ Съквартирантчиче....днес... ще имате олимпиада...по художественъ гимнастика...мамитуу ще бъде капитан на отбора...туй слабуту дет са гърчи кат червей... Мартиту да грабва топката и да се слее с нея все едно са едно цялу - окееййй бай брадър...ама.... немога такаааа... трикото ми е много голямууу... Сус бе...чируз такъв...ша са търкаляш с топката след Самиету и ша гледаш да й хванеш лентата докато бяга назад... - ама как така назад бе бай брадър..ша падна...натроших ги тия крака значи....много ма боли... - Не бой се мамо Самие ще те наглеждам да не паднеш... - абе ей ти дет са праиш на Тошко остави мамиту намира ами скачай в шортите и хващай въжету и се мъчи подскачайки да хващаш онуй кльощавото дет съ мъчи да се търкаля пред теб... - ама шортите мноу малки бе да му е..майката бе бб - тъй мама тъй ..и аз така ама щом казва бай брадара...ша са мъчиме ко да праиш... - Рамаяна ..Рамамаянаа...ааа..ъъъъ нечух бб аз какво да правя....едната бухалка....ъъъъ...я изгубих някъде..? - ти пак ли не разбра ма чумпил такъв...да намираш бързо бухалката ,с...гюбек и песен хвърляш бухалкити .....удрят се в ония дългия и...ги хващаш...разбра ли ма...пача с пача... - ааа не е така бб..без обиди...не ми стига Жоро... сега и ти... - какво аз ма Танче...оооо малката ми циганка пак обидина... - ей ти, любовника дет са накичил с тия парцали на главата стига си успокоявал Танчиту...ами връткай обръча... - Ти Вилитуу...ама що плачиш ма...един плака и си тръгна..сяя ти що плачиш...? - немога...бб...немога.. сетих се ....за .....детенциту......как играхме на влакче ...и.... - тъй мама тъй....ама няма начин...иначе брадъра гладни ша на устай... - абе мамо Самие къв бюджет къв глад бе...аз говоря за чувства знаеш ли как се чувствам ..ЗНАЕШ ЛИ? - АБЕ ЕЙ МУШМОРОЦИИИИИИИ....ВИЙ ПАК ЗА ЯДИНИ ЛИ СЕ КАРАТИ.... КАТ ВА ПОЧНА... САМО..НА ГОЛ БЮДЖЕТ И ЧУВСТВА ША МИ СТАНИТИ...НЕШКА РОБЕВА НА ДОБРАТА ФЕЯ ША ВИ СА ВИДИ...ЯСНО ЛИ ВИ Е ГИДИ МИСКИННИ ТАКИВА...ГЛАДНИ
|
|
Nick Bottom
Админ
Брой мнения : 26
|
Заглавие: Re: БАЙ БРАДЪР ОЛИМПИАДА НА ОТБОР "СЕКУРО" Чет 10 Дек - 10:47:39 |
|
|
Ету и един ОТГУВОР пу темъта БЪлгърски БИГ БГРАДЪР !
...ни знам дъли щи му ръзбирети граждънскуто мнение и Пузиция , НО все пак да ни зъбравйями , чи Държавъта , тува сме НИЙ !
Ежедневният Живот
|
|
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Брой мнения : 272
|
Заглавие: Re: БАЙ БРАДЪР ОЛИМПИАДА НА ОТБОР "СЕКУРО" Пет 11 Дек - 4:58:00 |
|
|
- Nick Bottom написа:
- Ету и един ОТГУВОР пу темъта БЪлгърски БИГ БГРАДЪР !
...ни знам дъли щи му ръзбирети граждънскуто мнение и Пузиция , НО все пак да ни зъбравйями , чи Държавъта , тува сме НИЙ !
Ежедневният Живот
Разбиръми,разбиръми
|
|
Sponsored content
|
Заглавие: Re: БАЙ БРАДЪР ОЛИМПИАДА НА ОТБОР "СЕКУРО" |
|
|
|
|