Съфорумчичи Рай!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Съфорумчичи Рай!

ИндексГалерияПоследни снимкиВходРегистрирайте се

Глеедам и не вяааарвам на ушите си

Предишната тема Следващата тема Go down 
Автор Съобщение
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

Настроение : Глеедам и не вяааарвам на ушите  си 1b3fb30b953632acdfac0e920b12f38d

Брой мнения : 272

Глеедам и не вяааарвам на ушите  си Vide
ПисанеЗаглавие: Глеедам и не вяааарвам на ушите си   Глеедам и не вяааарвам на ушите  си Icon_minitimeНед 12 Юли - 2:01:07

--------------------------------------------------------------------------------
Глеедам и не вяааарвам на ушите  си Prof_vuchkov_2

Глееедам и не вяяярвам на ушите сиииии

Размисли и страсти около един форум .....

Уважаеми Съфорумчичи как може такова нещоооо бе ...гледаааам и не вяяяярвааам на очите си....
Ама моля ви се...тук гъмжеше от видни съфорумчичи със плам и страст ,писаха ,творяха,спудееляха ,радваха съ,пиехааа дами и гуспуда ама виртуално ,забележете/ако мога така да се изразя/...
Какво стана със тази жар ..на комуникааааацияяяяяя се питам аз.Неможи в днешно време ,когато нетааааа дами и господа потребители да е на първо място и да има във форума некви заблуудееееени овци минали случааайну да хвърлят некой поглед и пручетът нещу пу диагунал.Ще ми съ управдават тука с разни семейства и времи чи нямали.
Абе аланкооолуууу ти съвременен човек ли си ,нимоооооожи така дами и гуспуда да има комуникацияяя ,разбирате ли... ако няяяяяма путребители...Семейству.. какво е тува -да друснеш ина манджа ,да избършиш идин поуд ,да завъртиш ини дрехи и просниш такива...това ли е ....така ли ние ще прекарвами дните си на битовизъм без да търсим и маалката светлинка в тунела на изгубените овцииии.Аз..аз простоооооо съм възмууутен дами и гуспуда ут тува бизхаберие пу форумити...Ето пишат някои уважаващи себе си путребители ,може да нее кой знае какво ,нооо се опитват да бъдат в крак с времето па макар и да им висят две малки деца на врата...Амааа моля ви сеееее ...аби тези деца нямат ли си играчки...пускайте ги да използват максимаааалну времиту дукато съ млади...
Како сте ми съ заглизонтили с тях ,нъ разходкъ,паркови..дън съ животни дъ ги разкарвъти...Мдааа чакъйти чи си изтървах мисълта......ох на куе листчи си записах...а да тува с червеничкуту..
Ама моля ви се ...ама събудете тъяяя зъспала душа на умурен ут живота пенсионер бе...
Ама пуснети малку музика в тоу форум да съ усети чи има хора,па ударети идно...буднети я тъя другарка пу пост,па я закачите ....ей какви мъже просто слушам и не вярвам на очите си...това да има тоулкува путребителки избур бол/аку могъ така да съ изразъ/ те блеят ...Абе къде блееете би ахмааациии,затуй женити агресивни ,злобни и станахъ кът мъжете груби...и поусле съ чудим що има хомосексуалисти ,ами що щот нямъ кавалери,донжуанииии...дами и гусупуда...
Ето пугледнете ме мен ,знаети ли вие пу коулку форуми пишъ,да ни гуварим зъ лекциите коиту съм давал бизплатну пу телевизията... ама тува е друга тема ,да не се отплесвъми...
Няма знъчение човек на коулку гудини е,важноту е на коулку съ чувствъ ...ами кату въ глудъм вас кък пишити у форумъ...та вие по стари ут мен изглеждъти би джанъм...Аз ..аз такивъ поустуви съм писъл чи ощи имъм влюбени фенкъ във мен...защото съм кавалер ,с чувстуву за хумор,с румантичнъ душа и найййй вече съвременен...тези които имат вкус ме харесват...А какво правити вие младити моляяяяя....ръгнал съ написъл две дръскулки и край,поусле кът пугледнеш статистикътъ бряяях ноу народ ...а като пугледниш на линия дръжки ....чат -пат некои съ появят и то пу финали на реалита...ай сиктир и това млади хора ми било Ама моля ви се...
Форума дами и гуспуда трябва да е първото за което се сетити..то баща, то майка,ни хляб ни манджа иска,сааааааму малку да седнити пред тоуз екран и да попишете белкем завлечете още едно заблудена овца кът вас ,а тя завлече друга след себе си и иии тогава вече можим дъ мислим градивно ...аку могъ така да се изразя дами и гуспуда....путребители.../ох къде ми е водичката...гълъл мляяс/

Усещам чи губим контрол и страстите взимат сила ...затова малку да разведрим обстановката и нека ви попее едно талантливо момче,което никога не иска да се явява на конкурс на Евровизия....Съжалявам ,че нямам време... инъчи бих го ангажирал Дами и гуспуда да ми пее през цялото предаване,щеше да си излее целият репертоар ,докато тече предаването ми ...Аз съм чувек с принципи и хората които каня са длъжни да пеят до последната секунда в предаването ми
Нооооо да не губим време ...представям ви :

Уважяемиии Дами и Гуспуда.... Спироооо
Върнете се в началото Go down
https://hawairai.bulgarianforum.net
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

Настроение : Глеедам и не вяааарвам на ушите  си 1b3fb30b953632acdfac0e920b12f38d

ПисанеЗаглавие: Re: Глеедам и не вяааарвам на ушите си   Глеедам и не вяааарвам на ушите  си Icon_minitimeНед 12 Юли - 2:08:48

Глеедам и не вяааарвам на ушите  си Vuchko13

....Добър вечер Уважааааемиии дами и гуспода ...искам да кажа че много съм трооогнат от вниманииието,Злати , всеее ъ..ъ..ъ приветливи дами които радваат моето сърце уважаеми дами и гуспода...Ето взимайте пример от тях и се учете...а не да ми гледъти разни американски фльорци дет получават на 5 год цели оструви и изгубили всякакви задръжки и умрели ут скука пунежи всичко им пузвулеено дами и гуспуда се държат непристоййййййно ,скандално и грозно не отиващо за една ъ..ъ.ъъ млада дама в обществото.Да, но какво правят нащи убавици тук аку мога ъъъ така да се изразя дами и гуспуда...имитират тяхната пооошлост и дръзко поведение ..сложили неколко кубици силикон,малку ботокс на устните и неколко дибели кичура на главата и се перят като кокошки пред пител и кудкудякат с тъпи усмивки притискайки се до замооожни възрастни господаааа/не като мен ,с млад дух и тяло/ говорееееейки празни приказки лишееени от всякакво интелигентно съдържаниеее дами и гуспуда.Абе моля ви сееееее ,абе пугледнете се в огледалото би джаанъм..заслужааава ли си това издивателство над младото ви тяло за да пумогнете на некой набеден пластичен хирург ,па прочетете нещо стойностно, ако не книга пъълно е с умни хора които пишааааат за такива като вас та да ви просветят ,а не само да ми ползвате компютъра за чат и да пишити на латинца или на някакъв развааалеен български език със 90 процента чуждици в тях ...каааакто е тръгнааало уважаеми дами и гупдааа...скоро ще си говорят като майчииииин език английския и ще говорят български като ром израстнал само сред свои не чул български реч. Аз съм възмутеееен дами и гуспуда и права е Лейдитуууу за онез келееши които освееен цинииизми и негативни постове друго не могат да измислят...Ами пугледнети гу тоя вбокс ..отвратителнооооо,ужааааасно ,плашеееещо положение увъжаеми дами и гуспуда.Качили некви клипуве пълни с грозни гледки показващи деградацията на един човек,голотиии и насилие и аз съм ужасееееен дами и гуспуда ,защото такива неща най често са в Тоооп Позициите видете ли на великите потребители и пишааат с удоволствие коментари под такива клипове бълващи с жлъч и видим мазохизъм радвайки се на такива каадри...Има ..има и хубави нещаааа там ...не отричам,но обезаааателно ще се намери някакъв дрогииирааааан тиийн пишейки простотии,псувни и си мисли,че е ноу велик...Велик Простаааак... ако мога да се изразя дами и гуспуда...Ей ги качили и онова чудо на природата Мискатъ на 2009..Най красива българка...глууупости дами и гуспуда миска ,колкото съм аз най красивия младеееееж...на БГ...Страхотия...жииив крокодил ..че и със самочувствие на лебееед...Ама те я избрали ....избрали сме дръъъжки...ама интелигентна билааааа..с две вишииии....Дааа с две виши е ама на мястото където и е корекцията на бюстъ ,с дълъг стааж около бедъра и онааааая тясна специализация дето има я правят като победител с нобелова награаада по математика в очите на един мъж.Какваааа съвършееееена простота бих каааазал,ако..ъъъ мога така да се изразя уважаааееми дами и гуспудаа..Жааал ми е..жаааал ми е за това недоразумение на природата ....Ету пугледнети тьез путребителки бе...красиви ,възпитани с чувство за мяярка ...ама сълзици бе дами и гуспуда...защо ееедна като тяях не видяхми понеее веднъж да грабне тая пуууста ,изманипуууулирана корона на Красотата..Ами ще ви кааажа дами и гуспуда....те са доостатъчну уууумни и разсъдливи за да влизаааат в мътните води на Българската красотаааа и не защото е непристоййййно да бъдеш красив и да представяяяш родината ни гордеейки се да си казваааме с радост че сме българи ,а защото нашееееето съзнание дами и гуспудаааа е толкова извратееееено последно време ,избирайки разни плашила ,с делирееен поооглед не отговаряш на действителносттааааа,с негатииивно и агресиивно подсъзнание и докато не изтреезнееем и не излезнем от тоози лооош кошмааар уважаааеееми дами и гуспуда няма да мооожеем да видим красотата и прелестите на една малка ,но хубава с усмихнати граждани държава.Нооо една птичка пролет не правииии и аз съъъъм гооорд ,че имам тази сцеееена и такива съмишленици катоо вас,разбиращи болестта на един народ и се боряяяят за неговото оздравяване.Благодаряяяяя ви за вниманието и бъдете гоорди ,че сте Българи.
С Ваше позволение ще седна спокооойно благодарение на Вас,защото гледайки вашият форум виждам че има шанс да бъдем по добри и достойни.Ще си пийна питието и ще се наслаждааавам на песента на една моя дългогодииишна приятелка и невероятна певииица уважаааеми дами и гуспуда .

Лили Иванова
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Глеедам и не вяааарвам на ушите си   Глеедам и не вяааарвам на ушите  си Icon_minitimeНед 12 Юли - 2:10:30

Добър ден дами и гуспуда и благодаря на Златното момиче,която винъги се грижи ъъъ за моето настроение.
Днес ще разговаряме за семейството и всички негови тревоги и радости...
Какво е семейството в наше време ,добро партньорство с любоов и уважееение или двама съквартиранти които живееки под един покрив .....ъъъ и сами не знаят какво ги свързва ,дами и гуспуда.Животът ни придлагъ какви ли не препяствияя ,но едно предаване по моята любима телевизия дава възмоожност да вникнем зад завеесите уважааеми дами и гуспууда на българското семейство.
Какво се надяваахме ,а кааакво вииииждаме ...божеееее опази...слуушаааам и не вяяяяярваам на очите си.Ама какви съ тез женииии бе джанъм,за мъжете да не говорим/после ще ги разнищя/ добре че не участвам аз ,да им покажа как трябва да се държи един мъж..но ...хаххах стигат ми и тез влюбени фенки в мен...Такка да не се отклоняваме от въпроса..докъде бях стигнъл ..а ддда....

Позволети ми уважаемиии дами и гуспуда да започна от последните двойки и ъъъ разминенити им съпруги. На пръв поглед виждъм едни млаади хора и очаквах да срещна живеца в българското семейство,но увииии дами и гуспода...нищо таковааааа не срещнах.
Отново едни скучнии ,сивиии хорица с дрееебни мечти /даже и в това се съмнявам че имат/ живееки в едни гнезда, ако мога така да се изразя дами и гуспода лъхащи на битов алкохолизъм /и после саму руснацити пиели/,монотоооност и балканщина свише изразена.
Ей гу наш бай Ганьо Тираджииски на първата пърцуца и пужела сексуаалну сминенътъ съпруга да благовули да изпълни всичкити съпружески задължения на преднътъ.Ама той съ би умаил видети ли или дъ я провери кът и давъл пуследнътъ дума.Божеее опази каквъв кавалер дами и господа....чак да ти съ скъъъъса сърцету ут ромаантика.Вярно ..хубаво младо ..по различно от твойта преднатъ ,кой може да отмини Персийската красута на туй иранчи ,ама можее ли такава дирееектна простота да лъха ут устата на един млад мъж бе .Ами пухвали я,кажи й едни мили дууууми ,но не, балканицът си е балканец...то не напразно 7 божия заповед "Не пожелавай жената на ближния си " се пише с чертичкъ по средаааата в БГ,ще питате защо,ам щот на балкаааанец такава заповед ни важи в БГ.И аку пусне дубре,аку ли не ...правил си майтап...ай сиктир сценки тираджийски с ноктенцъ на кутренциии ,простотииииииия дами и гуспуда виисша формъ...чи дааааже се обиждъ видете ли ,неразбират симбиозааата на тяхното съществуване."Прав" е чувека ,даже и Виктор Калев - Удобното /много талантливо момче,шаааапка му свалям/ е покааааазвааал наглееедно тази любов на мъжете към дългия нокът на кутрето.Сутрин па като станеш ,маанеш гурличките с нокътчиту и си спестявъш хабенето на водата...можеш си направиш хигиенъ нъ зъбити,на носъ...да си попощиш косатъ и рееед други удобни нещаааа с него.Можиш да си намажеш дори и филия с масло благудаааарение на дългуту нокътчи...спестявайки цапането на различни прибори... е каааак дами и гуспода да се откажи от такова предииииимство на природата...ам няма да го отреже разбира се ....
Ноо да не се отклоняваме и да погледнем тези интересни хобита на милата иранска дама,ходеейки с черно все едно излязла току що от снимки на тежък готически клип.Ама можииии ли така бе ,ама моля ви се ...това даама ли е или некоя тинеджърка лутайки се да влиза от стил в стил все едно се кани да заместииии съпругата в семейство Адамс...Шарят и очичките на горката ама момичето си има вкуус и нема да се хване с некой тираджийски донжуан...е ако беше слушал друго ,но не и чалга и отрезъл нокътчиту,можеше и да има шанс,ама той не ...мъж с принципи....И кату каааазах мъж ... какъв е тоя плууужек би джанъм съпруга на тази готика-жена..ако мога така да се изразя уважаеми дами и гуспуда дето сутрин още с отварянето на очите и да започва с бира.Възмутитееееееелно,непристойно и отвратитееелно поведение за един мъж...а говора му върви като на забавен каданс.Това ли е мъжът Мечта дами и гуспуда мнение на една от участничките /само едно и признавъм явно е пила кафе Нова Бразилия и позна че тези двамката нема да изкласят дълго,объркала е предаването викам аз.../ ужаааас ,един егоистичен дръвник приел като даденост жената до себе си...нъл съ е оженил за нея,какво повичи дъ иска.....По цял ден купони с приятели ,търсейки истината в дъното на бутилката ,разговор с половинката,ама вие го обиждаате бе дами и господа ,какви съ тия глупости по важното е бирата да е налице и некой да се грижи за него и поколението му.

Божееее слуушам и не вяярвам на очите си...Това ли е представата ни за съвременната българска жена превърнала се или в робиня на битовизма или с някакви разкрепростени начини за разбиране на живота,които ...ъъ ъъ и сама незнае каква е границата.А мъжете.. мъж...като червей на дъжд...егоистични ,мързелиииви,пиандурници и с бай Ганьовски сексуални намеци ,дето един огън немогат да си запалят или една прахосмукачка да пуснат ,сакъъъън да ни съ скършат копнеещи не за жена а за майка дето да ги осинови и им бърши сополите и пере миризливите чорапи.
Еднаааа двойка не ме грабна ей тъй да и се възхищавам,един дооом ни видях в който да се чува смяях /не под въздействието на алкохола или щот друго не можеш да правиш/няма я тая топлинаа на разбирателство и живееееец в отношенията.
Не могаааа да се съглася уважааеми дами и господа че товааааа е обичайното българско семейство и мноого жааалко ако това е истината ..а все се надявах чу бай Ганьо и Ганьовица са надраснали себе си и само се учиим да не бъдем такива ,нооо те са живиии и са среееед нас,колкото и да ме боли за това уважаааееми дами и гуспуда.
И после се чудиите защо все още съм ерген...уважааааеми дами и господа...Знам,знам че имаме достойни,приветливи,хора с чувство за хумор,интелигентни ,с красиви мечти и амбиции българи знаещи какво е любов и взаимно уважениеее.
Аз искам да видя такива люде,а Ганьовци гледайки малкият екран да се просветят и открият грешките си за да заживеят в един по щастлив ,изпълнен с любов и топлота дом.

Благодаряяяя ви още едни път за вниманиееето уважаеми дами и господа и се опитайте да бъдете Щастливи.
Rylai Vincentia
Админ
Админ
Rylai Vincentia

ПисанеЗаглавие: Re: Глеедам и не вяааарвам на ушите си   Глеедам и не вяааарвам на ушите  си Icon_minitimeНед 12 Юли - 2:12:18

Глеедам и не вяааарвам на ушите  си Profes10

Слушам и не вярвам на очите си би Айдъли бе..

Сега дами и гуспуда искам да ви наблеегна вниманието на нашия български МА
Ама слуушам и не вярвам на очите си бе..то бива олигофрени дето се явяваха на кастингите с мерааак дами и гуспода да ти развалят слуха,разни шушумиги,които яяяявно нямат огледала в дома си и стряскат така любопитният българин да види нещо .ъъъ стойностно и хубаво.
Слааава богу пристанаха на една група момичета и момчета къде по талантливи и хубави, ама може ли такова нещо би дами и гуспуда..да вкарват и разни мухали дето нито пеят ,нито и визия имат..говоряяят на някакъв развален български и плашат зрителя.
То не бяха размотавани на айдъли ..отпаднъли ..върнали се ..така и не го разбрах тоя бг МА би дами и господа ...незнам в движение ли пишат тия продуценти всичко...Даровити децата ,стараяяяят се ама как може тия зевзеци един и 20 с вдигнати ръце да се бъзикат така с талантите бе,ама няма ли кой да им сложи една цензура бее....Тамън да ми се отпусне душата и да им се порадвам как пеят и хоп скокнат тия две опусумчета, изплющят се на метеното ако мога ....така да се ..ъъ изразя дами и господа и подхвърлят некоя простащина чак ти идва да им запалиш врата...
Аз съм интелигентен човек и съм против насилието ,но върха на простотията е като почнаат да дават житието и битието на двама уроди попаднали незнаам по какви критериии/роди ме мамо с късмет и хвърли на смет/може и на смет да са били ,казва ли ти някой и ми показват кадри как им махат напластените косми /незнам кога виждали вода,еле сапун/ и да им се радваме на 32 каратовити усмивки с най малко 15 кариеса и неколко липсващи зъба....Така лииии няма с какво да запълнити медийното си врееееме би драги сценаристи и предлагате на зрителя това отвратително видео лишено от всякакъв вкус и морал...
Такивааа хубави момичета и момчета,ами покажете ги бе ,не как се натискат и да търсите доууууулни интриги,а как се подготвят,с какво се занимават,какво ги вълнува, каквиии мечтиии дори имаат
...Аз съм възмутееен драги дами и господа за миг дааааже имах усещането ,че се намирам в Роооооом МА, а не БГ МА.какво нещо е силата на медията...ам то две шинпанзета да бяха хем по интересни щяха да бъдат,хем евтино щеши да им легне та Мюзичку Айдъл щяха да станат като стой та гледай...ъъ уважеми дами и гуспуда,халал да им е таланта на продуцентите на МА които могат да изстрелят на върха дори и най некъдърният ,лишен от всякаква дарба и визия мушмурок.После ама хубавичко да се представим у чужбината,та да ни говори и ни се смее и най не просветеното семейство в Тамбукту....а а..а тези които...ъъъ по това време се радват на ангелският глас на Адам Ламбърт и превръщат МАйдъла си в световна величина ни питат иронично и с насмешка "Ама в България има ли МА"....Имаааааа,имааааа едни умни глави с две японски петлета ,които по никаквъ начин нямат възможността да покажат какви дарования имаме в тази иначе мъничка държааава,защото простотията е приоритет за тях.Дайте им Краосани ,Валентини Хасановци,Мариновци и тем подобни недоразумения на природата които си вярват че пеят и им гледайте сеира.Звезди ще ги направят....Срааам...Срааам уважаеми дами и гуспуда и дълбооко ви съчувствам за тази истина.Това е ..това.е...ъъъ непристойно и обиидно както за децата така и за милата публика.
Защо не обърнат повече внимание на тези айдъли бе...да не говорим и за македонската ни водеща...горката що бъзици отнесе в ефир,ако бях аз отдавна да съм си хванал пътя или поставил на мястото тия дребните дето нито й са на ръста ,нито на акъла.Трае ги милата ,траем ги и ние и се радвааааат некои зомбирани хора в публиката на свинщините им.Ами дайте малко мнение би джанъм,освиракайте един път тез ,така ли не разбарахте че ще продължааават да ни тормозят и излааагат с техните велииики сценариии докато не се възпротивите.Пускат във вбокса онзи дебил каква дебилка си е хванал/баш си паснали еле кату им видиш кариесните усмивки/ и това видео се върти в "Избрани" с най висок рейтинг...Божеееее опази накъде ни спускат и какви цености изграждат във младите хора тези от МА уважаеми дами и гуспуда.....Потресаващо....Плашещо ако мога така ъъъ да се изразя дами и гуспода..Поусле се обиждаме ,че нашето българче не го приемали в Американският Айдъл.Ама вие нашите унижавате ,пеете на английски,пускате хора с нечленоразделна и развалена българска реч да ми коментират видете ли хубавите и талантливи деца,които дават всичко от себе си на фона на една софра приличаща на обедна почивка на строителен работник.
Господииии опази България от такава медийна подигравка и лош етикет поставен върху иначе добрият формат като МА.
Божееее дай ми сили и нерви да издържа на порееедните глупости и простащини дами и гусупода на Финала.
Опомнете се мили зрители,събудете се... нима не чувствате очевадещата подигравка със вашия копнеж и желание за нещо красиво на малкият екран,който искат да ни натрапят продуцентите на МА гладни само за хляб и зрелища,без да ги интересува имиджа на българина и достойнството му.Търпете и се смейте зомбирано на простащини обиждащи вашият вкус ,ноооо докато имам трибуна съм длъжен да ви събудя от тази будна кома и да реагирате подобаващо ...уважаеми дами и ъъъ господа..Та да дойде време и да кажем с гордост ,че всички говорят по света и се възхищават на нашите истински български таланти , които да блестят в цялата си талантлива светлина във нет пространството...
Не оставяйте тези наши малки диаманти хвърлени в свинска кочина,те трябва да Блестят и да се знае за тях ,а не да бъдат заровени във мръсотия ...уважаааааеми дами и гуспуда.

/автор -Yanos в образа на бай Вучи/
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Глеедам и не вяааарвам на ушите си   Глеедам и не вяааарвам на ушите  си Icon_minitime

Глеедам и не вяааарвам на ушите си

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум: Не Можете да отговаряте на темите
Съфорумчичи Рай! :: Гуспудари на Форумъ -
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии