Брой мнения : 6 Join date : 14.11.2009 Age : 67 Местожителство : Somewhere...in California Настроение : Всеки слънчев ден в Калилфорния е разлличен и моето настроение е като дните !
Аз преди години хванах края на Белите нощи ,беше невероятно.
Тази снимка е като начален тласък и да ми напомня, че трябва да продължа ....
Музата дойде ,но искам и нужното време да ме посети ,тогава ще видиш за какво става въпрос ...
Californian Wolf
Настроение :
Брой мнения : 6 Join date : 14.11.2009 Age : 67 Местожителство : Somewhere...in California Настроение : Всеки слънчев ден в Калилфорния е разлличен и моето настроение е като дните !
Заглавие: Санкт Петербург Нед 29 Ное - 9:43:19
Неможе да бъде... защо не спиш по това време ? Аз си мислех , че е някаква измама на интернета, и даже ти писах на книгата за гости в Нетлог ! Но както и да е ... да права си за белите нощи... това трябва да се види, но да ти кажа винаги съм си мечтал да "съпя" в Ермитажа... надявам се да го направя някой ден / слънчев или не /
Californian Wolf
Настроение :
Неможе да бъде... защо не спиш по това време ? Аз си мислех , че е някаква измама на интернета, и даже ти писах на книгата за гости в Нетлог ! Но както и да е ... да права си за белите нощи... това трябва да се види, но да ти кажа винаги съм си мечтал да "съпя" в Ермитажа... надявам се да го направя някой ден / слънчев или не /
Ха ха трогната съм от загрижеността ,но утре почивам и си позволявам този лукс...
А относно Эрмитаж ,Екатеринский дворец ,Петрдворец...там бях и видях тази красота ,изящество и лукс...именно за това мислех да пиша Но адски прав си ,друго си е да го видиш на яве.