The Best Relaxing Sounds /а не въ е размазало ,а съм въ размазал аз....хаххахха/ :D
Сега сериозно ....: Затворете очи и се опитайте да си представите ,че света не е толкова лош,вашата утопия и хармония слушайки песента на чуруликащите птички , усетете уханието на цветята напомнящо ви за нещо ново и хубаво...Почувствайте се леки като перце танцуващо плавно в ритъма на нежен пролетен ветрец...
Последната промяна е направена от Rylai Vincentia на Чет 3 Сеп - 21:36:35; мнението е било променяно общо 1 път
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Брой мнения : 272 Join date : 10.07.2009
Заглавие: Re: Relaxing Sounds Нед 12 Юли - 18:50:58
Затворете очи,отпуснете душата и сърцето . Представете си ,че сте на морския бряг опънати като пет лева в кисия...чувате вълните как нежно се разбиват до вас..морската пяна се разтила по вашите крака..и ги разхлажда от парещото слънце....
1/едно/....вие сте на чисто и спокойно местенце опънали хавлийката върху златистият пясък/забравете охраняема зона ,мръсните фасове,псувнята на съседа по хавлия и преминаващите търговци на семки,гевреци и царевици
2.вие чувате само вълните и нищо друго/забравете мотопланера прелитащ шумно над вас...
3.вълните стават все по спокойни, дори се чува песента на чайките в любовен полет над лазурното море/забравете чалгата звучаща силно до близкото капанче или виковете под хаус музиката на още не изтрезняли тийнове/
4.вие сте спокойни ,вие сте господар на вашата душевна хармония/забравете че хазяйката ви вдигна таксата още на втория ден и съжалявате ,че не сте платили предварително./
5.не отваряйте очи още ,запазете тази чиста морска аура и се насладете на лятото/забравете свирките на спасителите и шумните джетове преминаващи в близост до главите на плуващите
6./ох дяволско число ,засечи ми музикалният фон...спокойно не отваряйте все още очи/забравете пясъка полепнал по вас ,напръскани от бягащите деца преминаващи покрай хавлията ви....
7. разпуснахте ли се ....ок ....вдишайте бааавно през носа и изпуснете въздуха през устата насищайки клетките с кислород...лек морски ветрец ще разхлажда лицето ви ...отворете очи бааавноо ..такаааа отворете портмонето....дължите ми 3333 $..за сеанса..вие сте спокойни ,агресията е чужда за вас../.от мен да мини цената е с ддс/....Благодаря....за душевният мир който намерихте,винаги съм на ваше разположение..Съжалявам ,че ще ви оставя...виждам едни да сакарат на плажа ,явно се нуждаят от моите услуги...Ех ,още малко така...и ще стане Рай тукааа....
:lol: :D :D
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Брой мнения : 272 Join date : 10.07.2009
Заглавие: Re: Relaxing Sounds Нед 12 Юли - 19:02:17