Заглавие: Хайде започна се с Воайорството Нед 10 Яну - 4:59:07
Честито Скъпи Съфорумци за Новия Биг Брадов проект Big Brother Family .. само, че с нов облик и идеи
Насам,Насааам Народе взимайте своите близки и дяца и бягайте на кастинга за Big Brother Family
Който от сеир разбира там отива ,а който сеир харесва пред екрана тях да гледа се отплесва...
А сега сериозно ...нима като чуете Биг Брадър в съзнанието ви не изплува един така обичан образ ,гларуса -любимец на народа ...ама разбира сее . как без Здравко би джанъм и не саму той ами сега можи и целта рода да видим ...Ох напрау ми съ късъ сърцету какво правят тия хорица значи,толкува времи мина ... Браус ,браус мойту мумче тъй съ прави и жинатъ ,и дицата сички у Брадъръ ...ади дее той и Ристинкъ спечелиха ,та и с мама и татко ли няма да можи..
"Този път приемат цели семейства. Ще влезем с Хриси, детето, брат ми, майка и татко. Ще стане страхотно предаване, ако ни вземат"
Ко речи...
"Ще победим като нищо. Нали има такава приказка - три пъти за щастие. Аз и Хриси доказахме, че сме интересни на зрителите и хората ни обичат"
А стигъ би...Обичат,обичат амааа коулку да въ обичат...
"Ние с Хриси сме като Мехмет и Инджи от "Перла". Ще вдигнем рейтинга от раз"
Ай,ай ай ,въй въй ,въй...ама кои бяхъ тия ся ..кви съ тия Прели бе,кви съ тия перли тука ...аз знам "Сакъз "...Мехмет и Инджи ай сиктир ...Ако сте кату Мари Ханъм и Рачкур ...можи
Скъпи Съфорумчичи ето имаме Новина Здравко и Ристина ще бъдат като Мехмет и Инджи. Не ги знам тия ама хорицата изглеждат сериозни и рейтинг ши вдигат.Взехъ парити,сега колата и апартаментъ искат да лапнат..тюю кви хора биии.. Амъ вие съфорумчичи ни съ притиснявъйти, участвъйти .Немъ съ плашити.Продуцентъ си казъ чувека .Сига ши сплотявъми семействуту немъ да гу разделями.Тия мушмуроци ги гледъхми вечи как съ разделяхъ и съ съвкупл...аа сплотявъхъ ,времи е вечи и на други сеира да видим нъл тъй
Queeny
Настроение :
Брой мнения : 14 Join date : 15.09.2009 Age : 48 Местожителство : Някъде в Матрицата Настроение : тири-ли-ли трали-ла-ла
Заглавие: Re: Хайде започна се с Воайорството Пет 15 Яну - 5:27:32
Ами ще се гледа и коментира, то това е повече от ясно .
Rylai Vincentia
Админ
Настроение :
Брой мнения : 272 Join date : 10.07.2009
Заглавие: Re: Хайде започна се с Воайорството Пет 15 Яну - 5:43:49
Привет Куиниту
Ясно ,яснооо ама коулку да е ясно май саму Тупарев знай , но пък за коментари еш ни няма
ZLATNA
Модератор
Брой мнения : 96 Join date : 11.07.2009 Age : 46 Местожителство : Internet
Заглавие: Re: Хайде започна се с Воайорството Пет 22 Яну - 6:06:03
Здравко е № 1 Не може да му се отрече, че има стабилни връзки и умее да се бори докрай Тиху, тиху, усещам, че този сезон ще е фурор, убедена съм
ZLATNA
Модератор
Брой мнения : 96 Join date : 11.07.2009 Age : 46 Местожителство : Internet
Заглавие: Re: Хайде започна се с Воайорството Вто 23 Мар - 6:45:32
Супер, това е сезона! Изпълнен с интрижки, Тези от Ботевград са ненормални
Queeny
Настроение :
Брой мнения : 14 Join date : 15.09.2009 Age : 48 Местожителство : Някъде в Матрицата Настроение : тири-ли-ли трали-ла-ла
Заглавие: Re: Хайде започна се с Воайорството Пет 9 Апр - 5:41:07
Тиролиро!!! Сезонът ще се запомни със сигурност . И след като ще има и Бай Брадър Дебили, мисля че е време БС2 да започне да ни плющи